aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο θέλουν πολύ; Η απάντηση στις 21:00!

Το θέλουν πολύ; Η απάντηση στις 21:00!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Υπάρχει πιο ισχυρό κίνητρο για την Ομόνοια στο σημερινό ντέρμπι, από το να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο; Πόσο μάλλον όταν έχει να γευθεί τη χαρά της νίκης από τις 6 Απριλίου 2013. Σαφώς και όχι. Είναι ο πιο καλός λόγος για να αναζητήσει η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου το τρίποντο, το οποίο αγνοεί από τις 24 Οκτωβρίου όταν επικράτησε με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας εκτός έδρας. Ακολούθησαν δυο σερί ισοπαλίες, με Ανόρθωση (1-1) και Άρη (2-2).

Την ίδια ώρα, οι πράσινοι θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι της τρέχουσας σεζόν, αφού στα τρία προηγούμενα μέτρησαν δυο νίκες (ΑΕΚ, ΑΕΛ) και μιαν ισοπαλία (Ανόρθωση). Έδειξαν να έχουν τον τρόπο απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, ο προπονητής τους σε τέτοια ματς έχει τη συνταγή, απομένει να το επιβεβαιώσουν και στον αγωνιστικό χώρο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούν με το καλό τους κοστούμι, αυτό που θέλει να τους βλέπει ο κόσμος τους, που και πάλι θα βάλει στο περιθώριο την απογοήτευσή του από τα προηγούμενα αποτελέσματα και θα δηλώσει μαζικά «παρών».

Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, ίσως και η πίεση λόγω της μεγάλης αποχής από νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, όμως είναι μια ευκαιρία για την Ομόνοια να «φωνάξει» παρούσα στα δύσκολα. Να στείλει το μήνυμα ότι, έχει μπει σε μια άλλη εποχή κι ας μην είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε παιχνίδια που προηγήθηκαν και είχε τον τίτλο του φαβορί.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, έχει καλή παράδοση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές με εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια, κι ας είναι οι πρώτοι φορά των περισσοτέρων που θα ζήσουν ένα «αιώνιο» ντέρμπι. Είδαν, άκουσαν, έφθασε η ώρα να το βιώσουν. Αποτελεί και για τον καθένα ξεχωριστά ένα προσωπικό στοίχημα να κερδίσει η Ομόνοια το σημερινό ματς. Θα ανέβουν οι μετοχές τους, θα ανέβουν στα μάτια του κόσμου της ομάδας τους.

Τέτοια παιχνίδια έχουν να λένε ότι τα κερδίζει η ομάδα που τα θέλει περισσότερο. Απομένει να το κάνουν πράξη οι ποδοσφαιριστές, με τη δύναμη, τη θέληση και το πάθος τους. Έχουν να κερδίσουν πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς, εφόσον βγουν νικητές από τη σημερινή μάχη. Παράλληλα, είναι παιχνίδι που θα δουλέψει πολύ η τακτική. Και ο Πάμπος θα θελήσει να βγει νικητής απέναντι στον αντίπαλο προπονητή, με την προϋπόθεση ότι οι παίκτες του θα τον δικαιώσουν. Η απάντηση κοντά στις 21:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ