aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο θέλει, το δείχνει

Το θέλει, το δείχνει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν χάνει με τίποτα τον τελικό κυπέλλου! Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Δημήτρης Χριστοφή με την εμφάνισή του στο προχθεσινό ματς με την ΑΕΚ.

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην Ομόνοια «έγραψε» 90λεπτο! Φέροντας, μάλιστα, το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Τζίμης έδειξε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση προς ικανοποίηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αποτελεί πολύτιμη μονάδα και στα καλά του είναι σε θέση να σπρώξει όλη την ομάδα και σ’ ένα σπουδαίας σημασίας ματς όπως είναι ο τελικός κυπέλλου, η παρουσία του φαντάζει επιβεβλημένη.

Το γεγονός ότι ο τραυματισμός του αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα να συνεισφέρει στη φετινή προσπάθεια της Ομόνοιας, στεναχώρησε τον διεθνή άσο και παρουσιάζεται αποφασισμένος έστω και τώρα, στο τέλος, να συμβάλει στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Αισθάνεται πολύ πιο δυνατός, νιώθει ότι όλοι είναι δίπλα και του στάθηκαν στα δύσκολα και θέλει να ανταποδώσει. Μαζί με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο που τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση, να σηκώσουν το τρόπαιο το βράδυ της 18ης Μαΐου.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ προσφερόταν για να προσθέσει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του και ένα δεκαήμερο πριν τον τελικό αγωνίστηκε για 90 λεπτά. Αναμένεται να δηλώσει «παρών» και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα και να πάει στον τελικό προετοιμασμένος από κάθε άποψη.

Το σημαντικό για τον Μιλόγεβιτς και την ομάδα του, δεν ήταν μόνο ότι ο Τζίμης πήρε ξανά λεπτά στα πόδια του, αλλά ότι είχε πολύ καλή παρουσία, σκόραρε και ξύπνησε μνήμες της πρώτης του θητείας με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Πέρα από το γκολ έκανε αρκετές «κούρσες», χαρακτηριστικές του παιχνιδιού του Χριστοφή, όταν είχε την ευκαιρία έκανε σουτ και κυρίως έβγαλε αποφασιστικότητα. Αυτό τον Τζίμη και ακόμη καλύτερο αναμένει ο Σέρβος τεχνικός στον τελικό κυπέλλου, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αν και υπάρχει ακόμη ένα 10ήμερο, τον προορίζει για το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ