aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο θέλει σαν τρελή η Ομόνοια!

Το θέλει σαν τρελή η Ομόνοια!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πιο καλή ευκαιρία από το σημερινό ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση δεν θα μπορούσε να έχει η Ομόνοια, από το να αποδείξει πως οι δυνατότητές της είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ό,τι έχει παρουσιάσει έως τώρα.

Πρόκειται για ένα εντός έδρας ντέρμπι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και της δίνεται η ευκαιρία να την κρατήσει μακριά της επτά βαθμούς, κάνοντάς της δύσκολη τη ζωή για τη συνέχεια.

Η Ομόνοια επιστρέφει στο ΓΣΠ, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες. Και δεν έχει να κάνει μόνο με τους τρεις βαθμούς, αλλά με ένα σωρό σημαντικούς λόγους. Για την ηρεμία της, την αυτοπεποίθησή της, τη δυναμική, αλλά και για να κερδίσει τον κόσμο της. Γι’ αυτό και στην ομάδα αυτό το ντέρμπι το θέλουν σαν τρελοί.

Με τον Απόλλωνα έγινε ένα βήμα προς τα μπρος, όσον αφορά στην εικόνα της ομάδας. Σήμερα οι πράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια, συνδυάζοντας καλή εμφάνιση με τρίποντο. Παίζουν στην έδρα τους, μπροστά στον κόσμο τους και έχουν φιλοδοξίες, απαιτήσεις και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να ανταποκριθούν στα «θέλω» του προπονητή τους και στις προσδοκίες των οπαδών τους.

Τώρα που η ομάδα γέμισε, υπάρχουν επιλογές, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας. Γι’ αυτό και οι απαιτήσεις είναι πλέον μεγαλύτερες. Το γνωρίζουν όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» και θέλουν, έστω και στην 7η αγωνιστική, να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο τους με το ποδόσφαιρο που θα παρουσιάσουν, θέλοντας με μανία και τη νίκη.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι μεγάλος και στην Ομόνοια δεν τους παρασύρει το γεγονός ότι η Ανόρθωση έχει τα δικά της προβλήματα και δεν άρχισε, επίσης, καλά τη σεζόν. Στο «τριφύλλι» βλέπουν τα δικά τους και αυτό που απασχολεί είναι η δική τους παρουσία και όχι τι θα κάνει ο αντίπαλός τους. Γι’ αυτό και η ομάδα του Κάρβερ θα επιδιώξει να επιβάλει τον ρυθμό της, να κάνει παιχνίδι κατοχής και να επιβληθεί της αντιπάλου της.

Να εκμεταλλευτεί τα ατού της αλλά και να περιορίσει τα δικά της Ανόρθωσης. Βάσει των όσων έχουν προηγηθεί, εφόσον η Ομόνοια λειτουργήσει καλά μεσοαμυντικά θα αυξήσει και τις πιθανότητές της για επιτυχία, αφού είναι ομάδα που σκοράρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ