aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο συγκινητικό αντίο του Τζιωνή και η υπόσχεση που δίνει (video)

Το συγκινητικό αντίο του Τζιωνή και η υπόσχεση που δίνει (video)

Έτοιμος να ανοίξει τα «φτερά» του και να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου για να ζήσει το όνειρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής είναι ο Μαρίνος Τζιωνής. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε μέσω Instagram την οικογένεια της Ομόνοιας και υπόσχεται ακόμη πιο σκληρή δουλειά για να κάνει περήφανους όσους τον στηρίζουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Ένας μεγάλος και υπέροχος κύκλος 10 ετών έφτασε στο τέλος του. Ήταν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που θα την θυμάμαι μια ζωή! Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά, προπονητές και συμπαίκτες για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, τον εκπρόσωπο μου Νικόλα Αριστοτέλους για την στήριξη του και την πίστη του σε εμένα και την οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στον τεράστιο κόσμο της Ομόνοιας που για εμένα ήταν προνόμιο να παίζω για αυτούς. Τέλος, δεν έχω παρά να υποσχεθώ ακόμη πιο σκληρή δουλειά για να συνεχίσω να σας κάνω όλους περήφανους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ