aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο sold out και ο ρόλος του κόσμου της Ομόνοιας

Το sold out και ο ρόλος του κόσμου της Ομόνοιας

Καθόλου έκπληξη δεν θα πρέπει να αποτελέσει το ενδεχόμενο να ανακοινώσει sold out η Ομόνοια, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Εθνικό. Όπως πληροφορούμαστε, η προπώληση πάει πάρα πολύ καλά και σταδιακά εξαντλούνται τα εισιτήρια σε δυτική και ανατολική, ενώ επικρατεί βεβαιότητα πως και για τα 2000 εισιτήρια της νότιας, θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον.

Συνεπώς, οι πράσινοι στοχεύουν σε γεμάτο ΓΣΠ. Γεμάτο ως προς τις διαθέσιμες θέσεις, βεβαίως, καθώς η βόρεια θα παραμείνει κλειστή λόγω τιμωρίας και σε ένα μέρος της νότιας κερκίδας θα καθίσουν οι οπαδοί του Εθνικού. Ασφαλώς, αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα για την Ομόνοια η παρουσία του κόσμου της. Ειδικά όταν αυτός είναι γεμάτος θετική ενέργεια, δίψα για διακρίσεις και προ πάντων συσπειρωμένος.

Βέβαια, ο κόσμος δεν θα πρέπει να ξεχνά πως το κυριακάτικο θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του, η οποία αποτελείται από 15 νέους ποδοσφαιριστές. Συνεπώς, οι απαιτήσεις θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες για το παιχνίδι με τον Εθνικό, όσον αφορά στη δεδομένη χρονική περίοδο.

Η νίκη από μόνη της θα είναι αρκετή για την πρεμιέρα της Ομόνοιας. Εάν παιχθεί και καλό ποδόσφαιρο, αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο. Καμία επιπλέον πίεση δεν πρέπει να μπει στην ομάδα. Όσο περνάνε τα παιχνίδια, υπάρχει πίστη πως η Ομόνοια θα γίνεται καλύτερη. Όμως, για την ώρα, κύριο ζητούμενο είναι η πρώτη νίκη.

Η διοίκηση των πρασίνων συστήνει υπομονή στους οπαδούς και ζητάει στήριξη στην ομάδα. Το πρώτο μέλημα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν είναι οι νίκες. Οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν μέσα από τα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ