aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο σίριαλ συνεχίζεται…

Το σίριαλ συνεχίζεται…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, αλλά ουσιαστική εξέλιξη με τον Ζαΐλσον Αραούζο δεν λέει να προκύψει και στην Ομόνοια συνεχίζουν να είναι σε αναμονή. Έγινε σίριαλ το θέμα ένταξης ή όχι του Βραζιλιάνου μπακ στο ρόστερ της Ομόνοιας και δεν λέει να λάβει τέλος.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται μαζί του στη Βραζιλία και καταβάλλει προσπάθεια να μείνει ελεύθερος ο πελάτης του από την Γκρέμιο Ανάπολις, διαμηνύει στους ανθρώπους της Ομόνοιας ότι η εξέλιξη θα είναι θετική και να κάνουν υπομονή.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, επειδή πιστεύει στην αξία του Αραούζο, ο οποίος ακολούθησε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας στις Πλάτρες, εξαντλεί όλα τα χρονικά περιθώρια. Θέλει να πιστεύει πως, τα όσα τους μεταφέρει ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή θα επιβεβαιωθούν και σύντομα ο 26χρονος μπακ θα ενταχθεί και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας και θα φορέσει και επίσημα την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η αποστολή της Ομόνοιας επιστρέφει στην Κύπρο ξημερώματα Τετάρτης και ίσως το όλο ζήτημα τραβήξει μέχρι τότε. Ο τεχνικός των πρασίνων ήδη αξιολογεί κι άλλες περιπτώσεις για το δεξί άκρο της άμυνας, για να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ