aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο σήμα κατατεθέν τριών πρασίνων (pics)

Το σήμα κατατεθέν τριών πρασίνων (pics)

Οι απώλειες βαθμών της Ομόνοιας κόντρα σε Πάφο, Αλκή, Ολυμπιακό και Ερμή, έφεραν… εξ’ απροόπτου το πράσινο οικοδόμημα, το οποίο πίστευε σε καλύτερη έναρξη στη σεζόν.

Ωστόσο αυτό που… πάλευε να κάνει η τεχνική ηγεσία των πρασίνων εξαρχής, πέραν της αγωνιστικής βελτίωσης, ήταν να κρατήσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών ακμαιότατο και να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα, το οποίο δημιουργήθηκε από το καλοκαίρι. Η αποψινή νίκη του «τριφυλλιού» επί της ΑΕΛ (1-0) ήρθε και έδωσε οξυγόνο στην ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, η οποία βλέπει πλέον το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Μετά το τρίποντο επί των γαλαζοκιτρίνων, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας ανάρτησαν διάφορες φωτογραφίες, ο ένας σχολίαζε στον άλλον και δηλώνουν έτοιμοι ενόψει της συνέχειας. Ματ Ντάρμπισαϊρ, Μαμαντού Καντέ, Χέτβιχες Μαντούρο και ο… σχολιαστής Κανού, «πρασίνισαν» το εν λόγω Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ