aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο σχόλιο του Μιχάλη Κωνσταντίνου για την Ομόνοια

Το σχόλιο του Μιχάλη Κωνσταντίνου για την Ομόνοια

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» και εξέφρασε την άποψη του ότι το κυπριακό πρωτάθλημα χρειάζεται μια δυνατή Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η εξέλιξη του αγώνα και οι εναλλαγές συναισθμάτων (vid)

Όλα όσα ανέφερε για την ομάδα της Ομόνοια: «Το κυπριακό ποδόσφαιρο χρειάζεται μια δυνατή Ομόνοια. Όλοι από τα αποτελέσματα κρινόμαστε. Ο καινούριος προπονητής έχει την ευκαιρία να δουλέψει. Δεν έχω άποψη για την δουλειά του κ. Αναστασίου. Δεν δούλεψα ποτέ μαζί του και δεν τον γνωρίζω. Αλλά, είναι σημαντικό το ότι κέρδισε μετά από μερικές μέρες κανείς δεν θυμάται πως έπαιξες.

Διαβάστε επίσης: Παρασάγγας πιο σημαντικό

Η Ομόνοια είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα. Πάλευε να επιβιώσει και έπρεπε ταυτόχρονα να κάνει πρωταθλητισμό. Σίγουρα και η φανέλα από μόνη της δίνει δύναμη για πρωταθλητισμό αλλά θέλει υπομονή. Θα μου πείτε πόση υπομονή να κάνει ο κόσμος…  Χρειάζεται όμως…  Τόσο πολύ υποστηρίζει την ομάδα που πολλές φορές δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση.  Έδινε τα πάντα για επιβιώσει. Απίστευτες οι θυσίες που κάνει ο κόσμος για την ομάδα. Δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα σε δύο μήνες. Θέλει στήριξη και υπομονή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ