aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο.. ψηστήρι των Γκόμεθ και Ολίβα στον Πρτσε

Το.. ψηστήρι των Γκόμεθ και Ολίβα στον Πρτσε

Πείσθηκε από το πλάνο που του παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Άνχελ Γκόμεθ, αλλά και ο προπονητής των πρασίνων Χουάν Κάρλος Ολίβα, και τελικά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «τριφυλλοφόρους» ο Φράνιο Πρτσε.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δικό της για τρία χρόνια το «βλαστάρι» της Λάτσιο

Ο 22χρονος Κροάτης αμυντικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μια νέα περιπέτεια για εμένα, ένα νέο βήμα στην καριέρα μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να υλοποιήσει η Ομόνοια τους στόχους που έχει θέσει. Μίλησα με τον Τεχνικό Διευθυντή και με τον Προπονητή, μου εξήγησαν το πλάνο και με ικανοποίησε. Πιστεύω ότι υπάρχουν οι συνθήκες για να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής. Η πίεση για νίκες και επιτυχίες είναι παρόμοια με αυτή που είχαμε στην Χάιντουκ Σπλιτ, συνεπώς δεν θα είναι κάτι καινούργιο για εμένα και μπορώ να το διαχειριστώ. Ο κόσμος να περιμένει ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό και εύχομαι να μείνει ευχαριστημένος» ανέφερε ο Πρτσε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ