aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο πρόβλημα της Ομόνοιας, «πίσω» από τις δηλώσεις του Μπεργκ

Το πρόβλημα της Ομόνοιας, «πίσω» από τις δηλώσεις του Μπεργκ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δίνοντας προσοχή στις χθεσινές δηλώσεις του Χένινγκ Μεργκ, γίνεται ευκόλως αντιληπτό πού δίνει έμφαση για να βελτιώσει την Ομόνοια. Ο Νορβηγός προπονητής αναφέρθηκε τρεις φορές στην επιθετική γραμμή της ομάδας του, με αφορμή το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (0-0).

Αναφορά πρώτη: «Επιθετικά είχαμε κάποιες καλές στιγμές κατά διαστήματα, όμως κάποτε χρειάζονταν καλύτερες αποφάσεις. Με λίγη περισσότερη ποιότητα στο επιθετικό τρίτο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να βελτιώσουμε και να δουλέψουμε».

Αναφορά δεύτερη (μετά από ερώτηση για το πού χρειάζεται να βελτιωθεί η Ομόνοια): «Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά (σ.σ.: γέλια). Το επιθετικό τρίτο είναι σίγουρα ένα από αυτά».

Αναφορά τρίτη: «Συνολικά οι εμφανίσεις μας είναι αρκετά συμπαγείς. Αμυντικά είμαστε καλοί, επιθετικά σε κάποια παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι απ’ ό,τι σε κάποια άλλα. Φυσικά, η κατανόηση και η βελτίωση στο επιθετικό μας παιχνίδι γίνονται καλύτερα».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο «βιονικός» κι ο θετικός

Παιχνίδι με παιχνίδι λοιπόν περιμένει πιο ουσιαστικό το «τριφύλλι», αρχής γενομένης με το μεθαυριανό τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο προπονητής των πρασίνων και όπως είναι φυσιολογικό, η επερχόμενη αναμέτρηση θα τύχει πιο επιθετικής αντιμετώπισης σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο ματς.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο… τύπος που τα κάνει όλα και συμφέρει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ