aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο πρώτο της «θύμα»

Το πρώτο της «θύμα»

 

Η Ομόνοια χρειάστηκε να φθάσει στην 22η αγωνιστική για να πετύχει νίκη σε ντέρμπι. Πρώτο της «θύμα» ήταν η ΑΕΚ στο ΓΣΠ, στις 6 Φεβρουαρίου.

Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-1. Την Κυριακή θα επιδιώξουν να επαναλάβουν εαυτόν, να υποτάξουν την αντίπαλό τους και να συνεχίσουν τον δρόμο που οδηγεί στην Ευρώπη.

Παράλληλα, θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο φετινό σερί στο ΓΣΠ (είναι η μοναδική ομάδα που το διατηρεί στην τρέχουσα σεζόν), αλλά και στο σερί νικών στην έδρα τους που «τρέχει» από την έναρξη του β’ γύρου.

Στον αγώνα του β’ γύρου, ο Μπεμπέ άνοιξε τον δρόμο για το τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ και ακολούθως ο Σκέμπρι ανέλαβε δράση και με άλλα δυο γκολ οδήγησε την ομάδα του στην επιτυχία.

Με νίκη το απόγευμα της Κυριακής η Ομόνοια θα πάρει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια, ενώ είναι ορατό το ενδεχόμενο να ανέλθει στην τρίτη θέση εφόσον το Σάββατο έχει απώλειες βαθμών ο Απόλλων απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ