aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο πρώτο κυπριακό γκολ του Καρλίτος! (video)

Το πρώτο κυπριακό γκολ του Καρλίτος! (video)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Καρλίτος Σοάρες, στην κυπριακή… καριέρα του μετράει τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΛ (2011-2015) και ενάμιση στην Ομόνοια -συμπεριλαμβανομένης και ολόκληρης της φετινής σεζόν-.

Οι πράσινοι, έπειτα από έξι μήνες πέρυσι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τον έφεραν ξανά στην Κύπρο και τον έκαναν δικό τους (αποκτήθηκε την περσινή μετεγγραφική περίοδο Ιανουάριου 2016).

Μέχρι σήμερα, ο 31χρονος ακραίος μπακ μετράει περίπου πέντε χρόνια καριέρας στην Κύπρο. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε ρόλο στόπερ σήμερα απέναντι στον Απόλλωνα και το αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως πέτυχε το πρώτο του κυπριακό γκολ ισοφαρίζοντας σε 1-1 (62’).

Πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που σκόραρε (δύο τέρματα με την Ιμόρταλ το δεύτερο μισό της σεζόν 2006-07) και δώδεκα από το πρώτο γκολ της καριέρας του (ένα γκολ με την Μπαρεϊρένσε το δεύτερο μισό της σεζόν 2004-05).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ