aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο πρώτο… επεισόδιο Ομόνοια-Primetel και η «απουσία» της ρήτρας

Το πρώτο… επεισόδιο Ομόνοια-Primetel και η «απουσία» της ρήτρας

Άρχισε χθες η νομική διαμάχη Ομόνοιας και Primetel, μετά την απόφαση των «πρασίνων» να διακόψουν μονομερώς τη συνεργασία τους με την τηλεοπτική πλατφόρμα, που προνοούσε συμφωνία για την πενταετία 2019-2024. Η Primetel προσέφυγε στο Επαρχιακό Δικαστήριο, το οποίο τη δικαίωσε οριστικοποιώντας προσωρινό διάταγμα που αναγκάζει τις δύο πλευρές να τηρήσουν τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης που υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2017 και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Παίχτηκε με πιο απλά λόγια το πρώτο επεισόδιο, καθώς η διαδικασία αναμένεται χρονοβόρα, αφού με ανακοίνωσή του το Δ.Σ του «τριφυλλιού» τονίζει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Η εξέλιξη δεν αποτελεί την τελική απόφαση ή απόφανση του Δικαστηρίου για το μέλλον της σύμβασης μεταξύ Ομόνοιας και PrimeTel, αλλά ένα προσωρινό διάταγμα. Η διοίκηση και το νομικό τμήμα θα αξιολογήσουν τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και ανάλογα θα προχωρήσουν».

Όπως εξηγούν οι πρωτευουσιάνοι, ο λόγος που τους οδήγησε να προχωρήσουν σε μονομερή τερματισμό της συνεργασίας τους με την PrimeTel είναι διότι οι όροι της σύμβασης, η οποία υπογράφτηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική συγκυρία για την Ομόνοια, «δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας μας και δεν ανταποκρίνονται στο εκτόπισμα και τη δυναμική της».

Εκ του αποτελέσματος πάντως φαίνεται ότι η κίνηση της τότε διοίκησης Αντώνη Τζωνή να υπογράψει νέα συμφωνία με την PrimeTel χωρίς να μπει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να οδηγηθούν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια. Ενδεχομένως εάν υπήρχε ρήτρα, αυτή τη στιγμή η Ομόνοια να πλήρωνε ένα αντίτιμο και να ήταν… ελεύθερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ