aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUETο πριμ του Μαρινάκη στο ΓΣΠ για την πρόκριση επί της Ομόνοιας

Tο πριμ του Μαρινάκη στο ΓΣΠ για την πρόκριση επί της Ομόνοιας

Τους αντιπάλους του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα μάθει στην κλήρωση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (1/10) στη Νιόν της Ελβετίας ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Οι ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ομόνοιας και για 20η φορά στην ιστορία τους προκρίθηκαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του στην ιστοσελίδα fosonline.gr ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος, Γιώργος Στασινόπουλος, το πριμ του Βαγγέλη Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στους ομίλους ανέρχεται στις 500.000 ευρώ.

Απόσπασμα του δημιεύματος

Είναι λογικό στο μεγάλο λιμάνι να υπάρχει ικανοποίηση για την πρόκριση της ομάδας του Πειραιά στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι λόγοι είναι αρκετοί και ένας από αυτούς έχει να κάνει και με το οικονομικό σκέλος. Στο ταμείο του Ολυμπιακού σίγουρα θα μπουν 32 εκατομμύρια ευρώ και αυτό το ποσόν μπορεί να αυξηθεί στη συνέχεια και ανάλογα με την πορεία της ομάδας.

Στη Λευκωσία βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς για την πρόκριση στους ομίλους και είχε κάθε λόγο μετά το τέλος της αναμέτρησης να είναι ικανοποιημένος. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ δεν επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης. Δεν μίλησε στους παίκτες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς τους είχε επισκεφθεί και στον Ρέντη και τους είχε μιλήσει για τη σημασία που έχει για τον σύλλογο να προκριθεί στους ομίλους.

Άλλωστε διοίκηση και ποδοσφαιριστές έχουν κανονίσει το θέμα του πριμ που θα έπαιρναν σε ενδεχόμενο πρόκρισης. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θα μοιράσει στους παίκτες του Ολυμπιακού 500.000 ευρώ για την επιτυχία τους να περάσει η ομάδα στους χρυσοφόρους ομίλους. Είναι κάτι που δεν ειπώθηκε στο ΓΣΠ και δεν είναι εξτρά, αλλά είναι ένα πριμ που ήταν προκαθορισμένο. Είναι επίσης και ένας τρόπος για να δείξει και η διοίκηση σε όλους ότι ο Ολυμπιακός και τη νέα σεζόν έχει πολύ υψηλούς στόχους. Είναι και ένα δέλεαρ ακόμη και για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο… στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Κατά τα άλλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ήταν ικανοποιημένος για την πρόκριση της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια είχε την ευκαιρία να τα πει για αρκετή ώρα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Εκτός από τα συγχαρητήρια οι δύο άνδρες είχαν κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, έχοντας πλέον άλλα δεδομένα στα χέρια τους, όπως είναι η συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ