aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤο «πράσινο» ημερολόγιο της εβδομάδας

Το «πράσινο» ημερολόγιο της εβδομάδας

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Συλλόγου της Ομόνοιας για αυτήν τη βδομάδα.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη με το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας πετόσφαιρας, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του CEV Champions League, απέναντι στην Πολωνική, Γιαστρέμπσκι. Οι πράσινοι θέλουν να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή εμφάνιση και να κοιτάξουν στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλό τους.

Την Πέμπτη η ομάδα φούτσαλ αναμετράται με τον ΑΠΟΕΛ, στο ντέρμπι «αιωνίων» της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» στοχεύει στη νίκη, η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τον αντίπαλό του και να αναρριχηθεί μόνο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Την Κυριακή αγωνιστικές υποχρεώσεις έχει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και η ομάδα καλαθόσφαιρας. Οι πράσινες φιλοξενούνται από το ΘΟΪ, στη Λακατάμια και θέλουν να επιτύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Η καλαθοσφαιρική Ομόνοια ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα και επιδιώκει το διπλό στη Λεμεσό, σε βάρος της ΑΕΛ, για να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

08.11, 20:00 | ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ vs ΓΙΑΣΤΡΕΜΠΣΚΙ (ΣΤΑΔΙΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»)
09.11, 19:00 | ΦΟΥΤΣΑΛ vs ΑΠΟΕΛ (ΣΤΑΔΙΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»)
12.11, 11:00 | ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ vs ΘΟΪ (ΣΤΑΔΙΟ ΘΟΪ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ)
12.11, 17:30 | ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ vs ΑΕΛ (στάδιο «Νίκος Σολωμονίδης»)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ