aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Το ποσό που πρέπει να προσφέρει στην Ομόνοια, έστω και σε δόσεις»

«Το ποσό που πρέπει να προσφέρει στην Ομόνοια, έστω και σε δόσεις»

Η απόρριψη της Ομόνοιας και της δεύτερης (βελτιωμένης) πρότασης της ΑΕΚ για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη φέρνει τον Παναθηναϊκό σε ευνοϊκή θέση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν ελλαδικά ΜΜΕ. Μάλιστα, η εφημερίδα «η Πράσινη» στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει ότι «το θέμα του 23χρονου Κύπριου κρίνεται την ερχόμενη εβδομάδα».

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «SDNA» αναφέρει μεταξύ άλλων πως παρόλο που η Ομόνοια «πολιορκεί» εδώ και καιρό τον Κατελάρη για να υπογράψει μαζί του νέο συμβόλαιο (το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2020) «ο 23χρονος αμυντικός μέσος επιμένει στην προοπτική του Παναθηναϊκού, παραμένει άγνωστο όμως για πόσο καιρό ακόμα θα το πράττει από τη στιγμή που δεν επιθυμεί φυσικά να τεθεί σε καραντίνα για μία ολόκληρη σεζόν.

Μέχρι το τέλος του μήνα το τοπίο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, καθώς επίκειται νέα συνάντηση της διοίκησης της Ομόνοιας με τον εκπρόσωπο του διεθνούς Κύπριου ποδοσφαιριστή. Τα δεδομένα που υπάρχουν ωστόσο, καταδεικνύουν σαφώς ότι ο Παναθηναϊκός για να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες απόκτησης του Κατελάρη θα πρέπει να προσφέρει στην Ομόνοια, έστω και σε δόσεις, ένα ποσό ανάλογο με αυτό της ΑΕΚ Λάρνακας για να τον αποκτήσει.

Ο Κατελάρης είναι βασική επιλογή των Νταμπίζα και Δώνη για τη θέση του αμυντικού μέσου που θα συμπληρώσει την τετράδα του άξονα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Κουρμπέλη, τον Χρήστο Δώνη και το «box to box» 8άρι με το οποίο στοχεύει να ενισχυθεί»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ