aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤο «πολυεργαλείο» που ανακάλυψε ο Λάρκου  

Το «πολυεργαλείο» που ανακάλυψε ο Λάρκου  

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ρενάτο Μαργκάσα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία ανακοίνωσε χθες την απόκτησή του για τη σεζόν 2018-19. Με την προσθήκη του, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα έχει στη διάθεσή του ένα «πολυεργαλείο», που μπορεί να προσφέρει λύσεις πέραν των δύο θέσεων. Αγωνίζεται αριστερός μπακ και ανασταλτικός χαφ, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να προσφέρει είτε ως κεντρικός αμυντικός είτε ως αριστερός εξτρέμ.

Ασφαλώς και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ο 33χρονος Κυπριοποιημένος Πορτογάλος, αφού βρήκε τον τέταρτο ποδοσφαιρικό σταθμό στην Κύπρο. Εντάχθηκε στη Δόξα επί Πάμπου Χριστοδούλου το 2008 και δύο χρόνια αργότερα μετεγγράφηκε στην ΑΕΚ. Το καλοκαίρι του 2012 βρήκε στέγη στην Ομόνοια επί Νεόφυτου Λάρκου και αγωνίστηκε με τα πράσινα για οκτώ σεζόν! Πήρε το κυπριακό διαβατήριο, αγωνίστηκε στην Εθνική μας, ωστόσο το τέλος της καριέρας του με το «τριφύλλι» ήταν άδοξο, αφού τέθηκε εκτός ομάδας κατόπιν υπόδειξης του Ιβάιλο Πέτεφ. Πλέον έχει στόχο να σβήσει τον θόρυβο που προκλήθηκε το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του και ένας τρόπος υπάρχει. Να βοηθήσει τη Νέα Σαλαμίνα στην επίτευξη των στόχων της.

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προσπάθεια για ενίσχυση με κύριο μέλημά της το κέντρο της άμυνας. Η μετεγγραφή του Γιάννη Κούσουλου στην Ομόνοια και το πρόωρο τέλος της συνεργασίας με τους Ντιέγκο Μπόργκε και Άνταμ Ντανκχ, δημιούργησε την ανάγκη για ενίσχυση στην καρδιά της άμυνας. Ίσως μάλιστα να γίνουν δύο κινήσεις, εκτός και αν αποκτηθεί ένας και αποφασιστεί πως αν χρειαστεί θα δώσει λύση ο Μαργκάσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ