aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο πανηγύρισαν γιατί το χρειάζονταν (pics)

Το πανηγύρισαν γιατί το χρειάζονταν (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Η Ομόνοια χθες βράδυ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 3-0 επί της Πάφου στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Οι πράσινοι τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές γνώρισαν δύο ήττες (ΑΕΚ και Απόλλων) και μια ισοπαλία (2-2), γι’ αυτό και η χθεσινή νίκη έφερε ηρεμία στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού», αφού μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, το νέο τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα, να πετύχουν την έξοδο στην Ευρώπη και να ανέβουν όσο πιο ψηλά μπορούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο σεβασμός, ο στόχος και η δουλειά

Το τελευταίο διάστημα, οι πράσινοι πέρασαν από… σαράντα κύματα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, και το διαζύγιο με τον Πάμπο Χριστοδούλου. Πλέον, με τον Ιβάιλο Πέτεφ στο τιμόνι, η διοίκηση και ο κόσμος της Ομόνοιας αναμένουν να δουν ένα διαφορετικό… πρόσωπο από την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του 2018. Ήδη, οι χθεσινοί πανηγυρισμοί από τους παίχτες του «τριφυλλιού» έδειξαν πόσο χρειάζονται τα θετικά αποτελέσματα, ενώ αρκετοί από αυτούς δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram μετά το τρίποντο.

Το πράσινο ξέσπασμα (video)

O Τζαΐλσον χαρακτηριστικά έγραψε: «Πολύ σημαντικοί βαθμοί. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το υπέροχο παιχνίδι», ενώ ο Καντέ σε παρόμοιους… τόνους ανέφερε: «Συνεχίζουμε δυναμικά». Τέλος, ο σκόρερ των πρώτων δύο γκολ, Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος χρειαζόταν αυτά τα τέρματα και για ψυχολογικούς λόγους καθώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα, ανάρτησε το εξής: «Το καλύτερο αίσθημα».

«Άνθισε» χριστουγεννιάτικα το… τριφύλλι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ