aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο παλεύουν για βελούδινο διαζύγιο (ενδιαφέρον από Ελλάδα)

Το παλεύουν για βελούδινο διαζύγιο (ενδιαφέρον από Ελλάδα)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια πιθανή αποχώρηση από το υφιστάμενο ρόστερ της Ομόνοιας είναι αυτή του Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα. Οι ενέργειες της διοίκησης σε συνεργασία με τον Νταμπίζα γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με στόχο να προκύψει βελούδινο διαζύγιο με τον Βέλγο εξτρέμ.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή φέρεται να καταβάλλει προσπάθεια εξεύρεσης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του ο πελάτης του. Μία από αυτές είναι και ο Άρης Θεσσαλονίκης, που επέδειξε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Σε μια τέτοια περίπτωση η Ομόνοια θα απαλλαγεί από οποιαδήποτε αποζημίωση προς τον ποδοσφαιριστή. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να του καταβάλει ως αποζημίωση τρεις μισθούς, βάσει όρου στο συμβόλαιό του.

Στην Ομόνοια περίμεναν πολύ περισσότερα από τον Μπαντιμπάνγκα, όμως για διάφορους λόγους (κυρίως τραυματισμούς) δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Παρόλο που οι ικανότητες του Βέλγου είναι μεγάλες, εντούτοις οι συχνοί τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν δεν του επέτρεψαν να προσφέρει όσα και ο ίδιος θα ήθελε στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ