aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο… παλεύει ο Μαντούρο

Το… παλεύει ο Μαντούρο

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, που θα γίνει την Κυριακή στο ΓΣΠ (18:00) συνεχίζεται με πρωινή προπόνηση. Το κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» είναι πολύ καλύτερο από προηγουμένως και υπάρχει αποφασιστικότητα για επάνοδο της ομάδας στις επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: «Πράσινες»… σπόντες από τον Μαντούρο; (pic)

Ο Φρέντμπεργκ με τις ενέργειές του έχει δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες, έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές και αναμένει και αυτός ότι θα βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους. Υπάρχουν επιλογές για το μεθαυριανό ματς, με τους Άλεξ Σοάρες και Λόπες να υπολογίζονται και να έχουν καλές πιθανότητες ακόμη και για το αρχικό σχήμα. Επίσης, ο Μαντούρο έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση και το… παλεύει για να είναι στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Μαντούρο: «Δεν είχα δει ποτέ τον Σαββίδη να κουβαλάει όπλο»

Θα απουσιάσει ο Εκίθα, που είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και παράλληλα είναι τραυματίας. Οι πράσινοι γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας του προσεχούς ματς, όμως είναι αποφασισμένοι για τη νίκη. Στη σημερινή προπόνηση ίσως ο Δανός τεχνικός ανοίξει τα χαρτιά του για τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Mήνυμα από τον Μαντούρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ