aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤο πάλεψε όσο μπορούσε η Ομόνοια

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Ομόνοια

Δεν τα κατάφερε η Ομόνοια απέναντι στην ρωσική Μπέλγκοριε για το κυρίως ταμπλό του CEV Challenge Cup ανδρών. Η περσινή κάτοχος του τροπαίου έδειξε την κλάση της στη Σάλα «Κόσμος» του Μπέλγκοροντ απέναντι στο «τριφύλλι», κερδίζοντας το ματς με 3-0 σετ (25-17, 25-14, 25-11).

Οι Ρώσοι ήταν εκπληκτικοί και κέρδισαν την ομάδα μας που επηρεάστηκε και από την απουσία του λίμπερο της ομάδας Γιώργου Πλατρίτη λόγω τραυματισμού. Παρότι οι «πράσινοι» μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στο ματς, οι αντίπαλοι παίκτες ανέβασαν κατακόρυφα απόδοση την κατάλληλη στιγμή, ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και κατέκτησαν το πρώτο σετ.

Το ίδιο σκηνικό είδαμε και στο δεύτερο σετ, με την Ομόνοια, όμως, να μένει πίσω στο σκορ από πολύ πιο νωρίς και να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των Ρώσων, οι οποίοι έκαναν το 2-0 στα σετ. Οι γηπεδούχοι έκαναν στο τρίτο σετ πολλές αλλαγές στο σχήμα τους, όμως ακόμη κι έτσι η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής με την Ομόνοια να χάνει πιο εύκολα, όπως μαρτυρά και το σκορ.

Ο επαναληπτικός αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», εκεί όπου οι παίκτες του Σάββα Σάββα θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο. Από πλευράς Ομόνοιας, στη Σάλα «Κόσμος» αγωνίστηκαν οι Αχ. Πετρακκίδης, Ελευθερίου, Προδρόμου, Αλεξίου, Ρεϊνάλντο, Άλβες, Μιράντα, Αντωνιάδης και Σ. Πετρακκίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ