aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο ονειρικό ντεμπούτο ενός τέως Ομονοιάτη κόντρα στον Ολυμπιακό!

Το ονειρικό ντεμπούτο ενός τέως Ομονοιάτη κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Γιώργος Μπαντής εντάχθηκε στο ρόστερ της Ομόνοιας για πολύ μικρό χρονικό διάστημα λόγω απουσίας άλλων δύο τερματοφυλάκων (τιμωρημένος ο Κωνσταντίνος Παναγή, τραυματίας ο Ντάριο Κρέσιτς).

Τον Έλληνα κίπερ όμως δεν τον… είδαμε πέρα από κάποιες φωτογραφίες, όμως στον Πανιώνιο όπου μετεγγράφηκε τον Ιανουάριο, έκανε ντεμπούτο το βράδυ της περασμένης Κυριακής, και πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς (νίκησε με 1-0).

Η ιστοσελίδα «Marca-sl.gr» κάνει αναφορά στον Ελλαδίτη τέως κίπερ της Ομόνοιας, αναφέροντας τα εξής:

«Ακόμη κι αν ο Γιαννιώτης κληθεί το προσεχές καλοκαίρι να ακολουθήσει το δρόμο Νέα Σμύρνη-Ρέντη, δεδομένου πως τα δικαιώματά του ανήκουν στον Ολυμπιακό, στον Πανιώνιο δεν έχουν ιδιαίτερα σοβαρούς λόγους -κατά όπως φαίνεται- προκειμένου να… πονοκεφαλιάζουν. Ας είναι καλά ο Γιώργος Μπαντής.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας όπως απέδειξε και στο επίσημο ντεμπούτο του με τα γάντια της νεοσμυρνιώτικης ομάδας στο Καραϊσκάκη και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, διαθέτει όλο το “πακέτο” προκειμένου να εξελιχθεί σε φύλακα-άγγελο της εστίας των κυανέρυθρων. Κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας σε 90 λεπτά αγώνα έχασε μόνο μία έξοδο με την εμφάνισή του να παίρνει θετικό πρόσημο. Κι όλα αυτά στο πρώτο του επίσημο ματς στον Πανιώνιο.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως στην πλατεία δεν θα επιδιώξουν την παραμονή του Γιαννιώτη στο ρόστερ εν όψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κάτι όμως που δεν εξαρτάται αποκλειστικά απ΄τους ίδιους αλλά κυρίως απ΄τον Ολυμπιακό όπου και ανήκουν τα δικαιώματα του 24χρονου τερματοφύλακα.

Αν πάντως ο Γιαννιώτης δεν συνεχίσει να πίνει τον καφέ του στην πλατεία, τότε στον Πανιώνιο θα δοθούν τα γάντια του βασικού στον Μπαντή και θα κινηθούν για την απόκτηση δεύτερου τερματοφύλακα ο οποίος θα αποτελέσει το μπακ-απ του Μπαντή στον “άσο”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ