aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑTο «ΟΧΙ» στον Νταμπίζα

Tο «ΟΧΙ» στον Νταμπίζα

Προ ημερών ΜΜΕ της Ελλάδας έκαναν αναφορά σε ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη.

Σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport24.gr, τονίζει πως ο Νίκος Νταμπίζας ενημερώθηκε ότι ο νεαρός γκολκίπερ δεν είναι προς πώληση, όμως από την άλλη από πλευράς Παναθηναϊκού θα συζητούσαν το ενδεχόμενο ενός δανεισμού.

Αναλυτικά:

“O Νίκος Νταμπίζας μπορεί να έχει στο στόχαστρο του για την Ομόνοια τον Κωνσταντίνο Κότσαρη αλλά ενημερώθηκε ότι ο νεαρός γκολκίπερ δεν είναι προς πώληση.

Πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Νταμπίζας έκανε πρόταση στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει τον Κωνσταντίνο Κότσαρη θέλοντας να πάρει τον 20χρονο ελπιδοφόρο γκολκίπερ μαζί του στην Ομόνοια. Η απάντηση που εισέπραξε όμως ο πρώην τεχνικός διευθυντής των πράσινων σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ήταν πως ο νεαρός τερματοφύλακας δεν είναι προς πώληση.

Και αυτό γιατί στο τριφύλλι πιστεύουν στο ταλέντο του διεθνή με την Εθνική Νέων πορτιέρο. Κάτι που το έδειξαν με την ανανέωση του συμβολαίου του στην διάρκεια της σεζόν και την επέκταση του μέχρι το καλοκαίρι του 2018, για έναν ακόμη χρόνο δηλαδή, καθώς το υπάρχον συμβόλαιο έληγε το 2017.

Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στην περίπτωση του Πασχάλη Στάικου με τους δυο παίκτες να έχουν βάλει την υπογραφή τους στα συμβόλαια και να απομένει απλά η ανακοίνωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ.

Μάλιστα σε ότι έχει να κάνει με τον Κότσαρη αυτό που μεταφέρθηκε στην πλευρά του νεαρού γκολκίπερ σε συζητήσεις που είχε με ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ μετά την πρόταση του Νταμπίζα είναι πως δεν είναι προς πώληση και ότι στο τριφύλλι τον πιστεύουν και θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια και θα συζητούσαν μόνο το ενδεχόμενο ενός δανεισμού, ακόμα και στην Ομόνοια.

Έτσι ώστε να πάει κάπου και να παίξει την επόμενη χρονιά, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που χρειάζεται κάθε γκολκίπερ για να αποκτήσει και την ανάλογη εμπειρία που δίνουν οι αγώνες και όχι μόνο οι προπονήσεις και εν συνεχεία να επιστρέψει. Οπότε ο Κότσαρης θα αποχωρήσει φέτος μόνο ως δανεικός από το τριφύλλι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ