aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Το νιώθεις ότι είναι ένας τεράστιος σύλλογος»

«Το νιώθεις ότι είναι ένας τεράστιος σύλλογος»

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε ο Εμίλ Πέτερ Γιόργκενσεν.

Ο Δανός άσος της Ομόνοιας αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αγωνιζόμενος πλέον με τη φανέλα με το “τριφύλλι” στο στήθος.

Οι δηλώσεις του Γιόργκενσεν:

“Με ενημέρωσε ο ατζέντης μου για την προοπτική να αγωνιστώ στην Ομόνοια και φυσικά ήμουν ευχαριστημένος γι’ αυτό. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και πραγματικά δεν είχα καμία αμφιβολία για το αν θα έπρεπε να πάω εκεί. Μέχρι στιγμής όλα είναι εξαιρετικά. Είναι πραγματικά σε ψηλό επίπεδο και δουλεύουν και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Το νιώθεις ότι είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Eίναι κατά πολύ πιο μεγάλος σύλλογος σε σχέση με την προηγούμενή μου ομάδα. Όλοι είναι πολύ καλοί μαζί μου και με βοηθούν, ενώ με ρωτούν εάν όλα πάνε καλά”.

“Πραγματικά είναι ενθουσιώδες. Θα δώσουμε κάποια σπουδαία παιχνίδια στην Ευρώπη και ανυπομονώ, ιδιαίτερα όταν θα παίξουμε εντός έδρας. Έχω ακούσει ότι η Ομόνοια έχει εδώ τους πιο ένθερμους οπαδούς”.

“Φυσικά, το επίπεδο εδώ είναι πιο ψηλό από την προηγούμενή μου ομάδα, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί νεαροί εδώ. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα το επίπεδο. Τώρα, έχουμε τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς στην ομάδα και θα εκτιμούσα πως θα πρέπει να παλέψω με τους υπόλοιπους για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα”.

“Σίγουρα, πρέπει να προσαρμοστώ ακόμα περισσότερο και να πάρω χρόνο στα πόδια μου. Θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω έτσι ώστε να προοδεύσω τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ