aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο νέο διαδικτυακό «σπίτι» της Ομόνοιας

Το νέο διαδικτυακό «σπίτι» της Ομόνοιας

Η Ομόνοια εγκαινιάζει σήμερα το νέο της «σπίτι» στο διαδίκτυο. Η νέα, σύγχρονη, λειτουργική και περιεκτική επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.omonoia.com.cy και www.acomonoia.com, ενώ πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη στο www.omonia.com.cy και www.acomonia.com.

Η νέα ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε, όπως και η προηγούμενη, από την εταιρεία «Apporange», την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό δομών και πρακτικών του Συλλόγου, αλλά και της προσπάθειας ενίσχυσης των καναλιών επικοινωνίας με τον κόσμο της ομάδας.

Στην νέα επίσημη ιστοσελίδα υπάρχουν οι ακόλουθες ενότητες:

– Ποδόσφαιρο

– Πετόσφαιρα

– Φούτσαλ

– Καλαθόσφαιρα

– Ποδηλασία

– Γυναικείο ποδόσφαιρο

– Ακαδημία ποδοσφαίρου

– Εισιτήρια

– Online Ticketing

– Green Boutique

– Προϊόντα ΟΜΟΝΟΙΑΣ

– AC Omonia TV

– Κοινωνικό έργο

– Ιστορία

– Μέλη

– Σωματείο

Στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να βρει συνδέσμους με τα επίσημα Social Media του Συλλόγου, έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για το αγωνιστικό πρόγραμμα όλων των αθλητικών τμημάτων, ενώ πληροφορίες υπάρχουν για την Υπηρεσία ΟΜΑΔΑ, την OMONOIA VISA, το Μνημείο Οικονομικής Σωτηρίας και τα επίσημα Mobile Applications σε iOS και Android.

Η πλατφόρμα της νέας ιστοσελίδας είναι σχεδιασμένη με τεχνολογία τελευταίου τύπου, γεγονός που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν απόλυτα προσαρμοσμένη πρόσβαση από κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ.

Υπάρχει η πρόθεση για συνεχή εμπλουτισμό του περιεχομένου της ιστοσελίδας, ειδικότερα στην ενότητα που αφορά την Ιστορία του Συλλόγου. Σταδιακά θα ολοκληρωθεί και η ανανέωση όλων των υποκατηγοριών στις ενότητες που αφορούν τα αθλητικά τμήματα, ενώ θα εμπλουτίζονται με θέματα και οι νέες κατηγορίες που έχουν δημιουργηθεί (εισιτήρια, Green Boutique, AC Omonia TV, κτλ)

Επίσης, μεταξύ άλλων προσφέρεται η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον Σύλλογο, μέσα από την ενότητα «Επικοινωνία». Πολύ σύντομα θα ετοιμαστεί και το αγγλικό version της νέας ιστοσελίδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ