aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο ναι μεν, αλλά της Ομόνοιας για τον Λοβέρα που… ξέμεινε στου Ρέντη

Το ναι μεν, αλλά της Ομόνοιας για τον Λοβέρα που… ξέμεινε στου Ρέντη

Έχει… ξεμείνει στου Ρέντη ο Μάξι Λοβέρα, σημειώνει δημοσίευμα του «Sportime.gr». Ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται, όπως είναι γνωστό από τον Ολυμπαικό, και είναι στο ψάξιμο για ομάδα. Ο Άρης Θεσσαλονίκης είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του, όμως το θέμα δεν προχώρησε, ενώ τις τελευταίες ημέρες ενδιαφέρουν επέδειξε και ο Ιωνικός, αναφέρεται.

Δεν βοηθάει όμως το οικονομικό. Ο ποδοσφαιριστής δεν λέει όχι στην ομάδα της Νίκαιας, όμως θέλει να διασφαλίσει τα χρήματα του συμβολαίου του (περίπου €500.000 ετησίως). «Ο Ιωνικός του καλύπτει το 50% του Λοβέρα, αλλά οι Πειραιώτες δεν δείχνουν διάθεση να καλύψουν τα υπόλοιπα», σημειώνει το ρεπορτάζ.

Και κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και η Ομόνοια, που ενδιαφέρεται για τον Λοβέρα και παρακολουθεί, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε σήμερα και ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου, που όμως τόνισε πως όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις οι πιθανότητες περιορίζονται.

Η σχετική αναφορά του Ανδρέα Δημητρίου: «Όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις, περιορίζονται οι πιθανότητες. Δεν μπορείς να ξέρεις όμως τι θα συμβεί μέχρι το τέλος Αυγούστου. Το ενδιαφέρον μας είναι εκεί, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε να προχωρήσουμε και να ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό. Ο προγραμματισμός μας γίνεται όχι για δύο αγώνες, αλλά για όλη τη σεζόν».

Το δημοσίευμα:

Έχει… ξεμείνει στου Ρέντη ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντίνος μέσος επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ομόνοια, στον Ολυμπιακό δεν τον «βλέπουν» και ψάχνει ομάδα.

Με τον Άρη δεν προχώρησε για πολλούς και διάφορους λόγους. Αρχικά τα χρήματα που ζητούσε για να υπογράψει (ως ελεύθερος) στους Θεσσαλονικείς και αφετέρου το πρόβλημα που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» με τις θέσεις των ξένων. Το τελευταίο διάστημα προέκυψε το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Ιωνικός. Οι σχέσεις των δύο σωματείων έχουν αποκατασταθεί πλήρως και στη Νεάπολη προσπαθούν να ενισχυθούν με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται στο λιμάνι.

Ο Ιωνικός που ψάχνει χαφ, έχει ζητήσει τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Ο Αργεντίνος έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Μεντόσα και αυτό ίσως βοηθήσει. Αυτό που δεν βοηθάει, είναι η λύση στο οικονομικό. Ο Δημήτρης Σπανός έχει μιλήσει τόσο με τον μάνατζερ, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν λέει όχι στην προοπτική του Ιωνικού, αλλά θέλει να διασφαλίσει τα χρήματα του συμβολαίου του. Η ομάδα της Νίκαιας του καλύπτει το 50% του Λοβέρα, αλλά οι Πειραιώτες δεν δείχνουν διάθεση να καλύψουν τα υπόλοιπα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ