aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το… μυστικό απελευθέρωσης του Τζίμη

Ο απόλυτα έγκυρος συνάδελφος Ευάγγελος Μίχος, ο οποίος «έπεσε μέσα» σε αρκετές ειδήσεις που αποκάλυψε, έγραψε στο contra.gr για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Χριστοφή της Ομόνοιας. Μεταξύ άλλων, ο Μίχος αναφέρθηκε και στο … μυστικό απελευθέρωσης του διεθνή Κύπριου άσου από την Ομόνοια.

Διαβάστε το: «Και εδώ υπάρχει ένα… μυστικό απελευθέρωσης του διεθνή Κύπριου άσου: Αν πάει στην Ομόνοια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, που θα του προσφέρει ετήσιες αποδοχές 260.000 ευρώ κι άνω, αυτομάτως μπορεί να μείνει ελεύθερος!

Στο δια ταύτα ο Δημήτρης Χριστοφή, που το καλοκαίρι του 2008 αποτέλεσε την ακριβότερη μετεγγραφή Κύπριου στην ποδοσφαιρική ιστορία του νησιού, διαχρονικά είναι ένας παίκτης με καλό όνομα στην ελληνική αγορά, χωρίς να αποτελεί φθηνή περίπτωση. Στο παρελθόν είχε ακουστεί κυρίως για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για Ολυμπιακό, ΑΕΚ με τον φάκελο του να υπάρχει στα τμήματα σκάουτινγκ των ομάδων αυτών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ