aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο μυαλό στην άμυνα και… γκολ

Το μυαλό στην άμυνα και… γκολ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Ομόνοια θέλει το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι στο Γιουρόπα Λιγκ να είναι πιο μακρινό από κάθε άλλη φορά και για να τα καταφέρει θα πρέπει να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια που θα βρει στον δρόμο της προς τους ομίλους της διοργάνωσης. Το πρώτο (Μπάναντς) ξεπεράστηκε και τώρα μπροστά της έχει το δεύτερο που ακούει στο όνομα Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο πρώτος αγώνας με αντίπαλο την ισραηλινή ομάδα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου, θα  διεξαχθεί απόψε (Cytavision 1, ώρα 20:00) στο Στάδιο «Τέντι», εκεί όπου οι πράσινοι θα επιδιώξουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση. Η ομάδα του Τζον Κάρβερ θα αναζητήσει, λοιπόν, το αποτέλεσμα που θα την χρίζει ως το απόλυτο φαβορί ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ, δηλαδή τη νίκη με μηδέν παθητικό.

Το τεχνικό τιμ έχει συλλέξει όλες τις πληροφορίες για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας, γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει και εκφράζεται αισιοδοξία για επίτευξη του στόχου. Τα αμυντικά λάθη που έγιναν στον αγώνα κόντρα στην Μπάναντς πριν από μια βδομάδα στο ΓΣΠ απαγορεύονται απόψε, γι’ αυτό ο Τζον Κάρβερ θα παρατάξει τους «πράσινους» με βασικό προσανατολισμό να μη δεχθούν κάποιο γκολ.

Η απουσία του τραυματία Μπαντιμπανγκά θα επιφέρει αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά και στον σχηματισμό της ομάδας, με τον τεχνικό της Ομόνοιας να αναμένεται ν’ αρχίσει με το 4-2-3-1 και με νέα πρόσωπα τους Κλέιτον και Νασιμέντο. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ρουσιάς.

Από την πλευρά των Ισραηλινών, ο τεχνικός τους Μπεν Σιμόν πολύ δύσκολα θα αφήσει το 4-3-3, σύστημα το οποίο εμπιστεύεται απόλυτα, ενώ σύμφωνα με τα ισραηλινά δημοσιεύματα δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Σλόμποντα Τούζλα.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή κάποιον από τους νεοαποκτηθέντες, Αβισίδρις, Αμπουχατζίρα, Ράλι και Βέρετ. Εν τω μεταξύ, μέχρι χθες ήταν ερωτηματικό η συμμετοχή του βασικού κεντρικού αμυντικού, Ρουέδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ