aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο MRI θα «μιλήσει» για Χριστοφή

Το MRI θα «μιλήσει» για Χριστοφή

Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ της Ομόνοιας είναι πως ο τραυματισμός του Δημήτρη Χριστοφή (που αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά μόλις στο 15ο λεπτό του αγώνα με την Μπάναντς) δεν είναι ανησυχητικός.

Μάλιστα, γίνεται λόγος ότι ο διεθνής άσος θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή τις προσεχείς μέρες, θα χάσει τον επαναληπτικό της Πέμπτης, όμως θα είναι έτοιμος για τον επόμενο γύρο, εφόσον η Ομόνοια δηλώσει παρούσα.

Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μεθαύριο όταν ο Τζίμης περάσει από MRI. Εκεί θα διαφανεί ακριβώς η σοβαρότητα του προβλήματος και θα μπορούν να λεχθούν περισσότερα για το διάστημα της αποχής του διεθνούς άσου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόβλημα, που αποκόμισε ο Χριστοφή (στον προσαγωγό), δεν σχετίζεται με αυτό που τον ταλαιπώρησε στην περσινή σεζόν.

Όλη η οικογένεια της Ομόνοιας στέκεται δίπλα στον διεθνή άσο, τον στηρίζει και του εύχεται σύντομα να επανέλθει. Ο Κάρβερ, με την τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Μπάναντς, έδειξε πως στηρίζει πολλά στον Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ