aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤο μέλλον του Θεοδόση Κύπρου…

Το μέλλον του Θεοδόση Κύπρου…

Εάν ο Γεράσιμος Φυλακτού συμπληρώνει αρκετές πιθανότητες να αξιολογηθεί σε μεγαλύτερο βαθμό στην Ομόνοια όσον αφορά στην παραμονή του στο «τριφύλλι» όταν ο ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Πάφος FC στην οποία τα πάει πάρα πολύ καλά, αυτό δεν αναμένεται να συμβεί με τον Θεοδόση Κύπρου, ο οποίος βρισκόταν στον Άρη με το ίδιο καθεστώς.

Ως γνωστόν, ο Άρης του χρόνου θα αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία και επιθυμία της διοίκησης είναι να διατηρηθεί στο ρόστερ ο Κύπριος φορ. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ήταν πολύ άτυχος, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο του παιχνίδι. Είχε αγωνιστεί 29 λεπτά στις 19 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, ενώ επέστρεψε στις 14 Φεβρουαρίου στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου πέρασε στον αγώνα στο 65ο λεπτό.

Θωρείται αρκετά δύσκολο να επιστρέψει στην Ομόνοια, ενώ βάσει της επιθυμίας των πρασίνων της Λεμεσού να τον κρατήσουν, πιθανολογείται πως θα βρεθεί η λύση για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λεμεσό. Με πιο καθεστώς ωστόσο, αυτό θα φανεί μελλοντικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ