aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο μεγάλο... παράπονο του Σέρινταν

Το μεγάλο… παράπονο του Σέρινταν

Μεγάλο… παράπονο έχει ο Κίλιαν Σέρινταν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν δίστασε να το εκφράσει δημόσια υπό τύπον αστείου φυσικά.

Βλέπετε, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγινε χθες μάρτυρας άλλης μιας προσωπικής «επίθεσης» από θαυμαστή του στο παιχνίδι κόντρα στα Νησιά Φαρόε, όταν κάποιος μπήκε στο γήπεδο για να βγάλει selfie φωτογραφία μαζί του.

Ο Ρονάλντο το πήρε… χαλαρά, δεν του χάλασε χατίρι και χαμογέλασε. Και ο Σέρινταν που παρακολούθησε το ματς ή τέλος πάντων τα στιγμιότυπα έμεινε με το παράπονο, ενώ αποκάλυψε παράλληλα ένα άγνωστο περιστατικό.

Ο Ιρλανδός επιθετικός της Ομόνοιας έγραψε στο twitter πως παλαιότερα  είχε ζητήσει τη φανέλα του Πορτογάλου σταρ, ωστόσο ο Ρονάλντο του «έριξε πόρτα»!

Και το έχει παράπονο, πως μπορεί να σταματά για selfies ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ αυτού του αρνήθηκε τη φανέλα ακόμα και με το τέλος της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ