aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο... λιθαράκι του ανεβασμένου Παναγή!

Το… λιθαράκι του ανεβασμένου Παναγή!

Ο Κωνσταντίνος Παναγή ήταν σε πολύ καλή μέρα απέναντι στην ΑΕΚ. Έδειξε πολύ πιο σταθερός συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς και εξουδετέρωσε τις ευκαιρίες της ΑΕΚ, συμβάλλοντας και αυτός στην μεγάλη νίκη της Ομόνοιας (5-2).

Ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας όταν το σκορ ήταν 1-0 (9’) έκανε διπλή επέμβαση και έδιωξε εντυπωσιακά από το υψός του πέναλτι σε σουτ των Τομάς και Τρουγιόλς. Επόμενη φάση στην οποία κατέβασε τα… ρολά ο Παναγή, ήταν στο 40’ όταν το σουτ του Τομάς κόντραρε και πήγαινε προς την εστία. Πέραν αυτών των ευκαιριών, «φώναξε» παρών και σε άλλες φάσεις, στο πρώτο γκολ των φιλοξενουμένων δεν έφερε ευθύνη, ενώ στο δεύτερο ίσως θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Αναμφίβολα, τέτοιες εμφανίσεις σε παιχνίδια ψηλού επιπέδου, δουλεύουν ευεργετικά στην ψυχολογία του νεαρού κίπερ και το γεγονός πως ο Παναγή κατέγραψε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση σε ένα ντέρμπι, αυτό μόνο αισιοδοξία προκαλεί ενόψει συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ