aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο λέει και το δείχνει ο Παπασταύρου: Αποφασισμένος για δυναστεία της Ομόνοιας

Το λέει και το δείχνει ο Παπασταύρου: Αποφασισμένος για δυναστεία της Ομόνοιας

«Αφού μάθαμε τον δρόμο για την κορυφή είναι πιο εύκολο να σκαρφαλώσουμε ξανά», δήλωσε μετά την κατάκτηση του τίτλου ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας θέλει να δημιουργήσει μια νέα δυναστεία τα επόμενα χρόνια και όχι μόνο το δηλώνει, το δείχνει με πράξεις κιόλας.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, είναι αποφασισμένος να πληρώσει και κάτι παραπάνω εάν χρειαστεί σε σχέση με τη λήξασα – πέρα για πέρα επιτυχημένη – αγωνιστική περίοδο. Με στόχο φυσικά να διατηρήσει τα σκήπτρα του το «τριφύλλι», να διεκδικήσει ακόμα και το νταμπλ, μα και να προσπαθήσει με καλές πιθανότητες την είσοδό της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Με προτίμηση φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι βάσεις έχουν μπει τα προηγούμενα δύο χρόνια, τα εφόδια υπάρχουν και οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές για άλλη μία θριαμβευτική σεζόν. Η ομάδα προγραμματισμού προχωρεί με στόχο την ενδυνάμωση των πρασίνων, αφού εντάχθηκαν ήδη στο ρόστερ οι Γιούστε και Ψάλτης, ενώ «ψήνονται» και οι επόμενες κινήσεις (αναζητούνται εξτρέμ και μέσος).

Με τις κατάλληλες προσθήκες, η Ομόνοια μπορεί να ανέβει ένα επίπεδο πιο πάνω από ό,τι στη λήξασα σεζόν και να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη για να κυνηγήσει την επίτευξη των στόχων της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ