aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο κουμπί της… εκτόξευσης!

Το κουμπί της… εκτόξευσης!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Και τώρα… διπλό μετά από οκτώμισι μήνες! Η Ομόνοια μετά την επιτυχία επί της ΑΕΛ η οποία συνδυάστηκε με μηδέν παθητικό μετά από επτά μήνες, θα ψάξει να βάλει τέλος σε άλλο ένα αρνητικό σερί. Αντίπαλός της στο σημερινό ματς η Νέα Σαλαμίνα, στο στάδιο «Dimco Αμμόχωστος», στις 20:00. Το «τριφύλλι» θα θελήσει να πατήσει το κουμπί της… εκτόξευσης με μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, την οποία αγνοεί στην τρέχουσα σεζόν. Με αυτό τον τρόπο θα πάρει για τα καλά φόρα, τη στιγμή που θα ακολουθήσει το Σάββατο και το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Η νίκη επί της ΑΕΛ αποτέλεσε, πέρα από τους βαθμούς, ένεση ηθικού και αυτοπεποίθησης, δείχνοντας ότι έχει τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας και το μέταλλο του νικητή. Το ζητούμενο, πλέον, είναι η συνέχεια και η συνέπεια. Η Ομόνοια ψάχνει ταυτότητα, την οποία θα αποκτήσει μέσα από συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα και σταδιακή άνοδο στην απόδοσή της, την οποία σε κάποια στιγμή και άμεσα θα πρέπει να σταθεροποιήσει σε ψηλά επίπεδα. Να αυξήσει τα καλά διαστήματά της σ’ ένα παιχνίδι.

Στο σημερινό ματς, που θα έχει σύμμαχο και την παράδοση, θα έχει τον δικό του ξεχωριστό βαθμό δυσκολίας. Οι πράσινοι έχουν γνώση και θα πάνε υποψιασμένοι στην έδρα της αντιπάλου τους, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι πισωγύρισμα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε μόλις μια μέρα στη διάθεσή του για να προετοιμάσει την ομάδα του. Λόγω των συνεχόμενων ματς, ίσως θελήσει να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κάνοντας διαχείριση του ρόστερ αφού προηγήθηκε ντέρμπι, ενώ ακολουθεί άλλο ένα το Σάββατο. Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Γκονσάλες λόγω καρτών και τους Παναγή και Εκίθα που είναι τραυματίες. Ο Χριστοφή αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα, ενώ διεκδικεί θέση ο Λόπες εφόσον προτιμηθεί ο σχηματισμός με δυο επιθετικούς. Ο Μαργκάσα ενδέχεται να μετακινηθεί και πάλι ως αριστερό μπακ και να μείνει ο Καντέ στον πάγκο.

Αρκετοί φίλοι της Ομόνοιας θα παρευρεθούν στο αποψινό παιχνίδι και ίσως γεμίσει η νότια εξέδρα που έχουν στη διάθεσή τους. Θα θελήσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, αφού οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ