aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑTo... κουμπαριλίκι, οι αφανείς ήρωες, η εμπειρία στην Ομόνοια κι ο Μιλόγεβιτς

To… κουμπαριλίκι, οι αφανείς ήρωες, η εμπειρία στην Ομόνοια κι ο Μιλόγεβιτς

Μετά το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Τεχνικού Διευθυντή της Νέας Σαλαμίνας, Μάκη Παπαϊωάννου στο «Interview On The Go» της ιστοσελίδας «Larnaka Sports», ο συνάδελφος Πάνος Λάρκος και συνεργάτης μας στο «Goal», παρουσιάζει και το δεύτερο μέρος (εδώ θα βρείτε τα χθεσινά σημαντικά αποσπάσματα του πρώτου μέρους).

Απαντά σε «καυτά» ερωτήματα που απασχολούν τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας. Μιλά για τους αφανείς ήρωες στο Μενεού και στο Αμμόχωστος, που δεν είναι άλλοι από τους συνεργάτες του Σάββα Πουρσαϊτίδη, με ιδιαίτερη αναφορά στον Κωνσταντίνο Μηνά, στις κλίκες που δημιουργούνται σε διάφορες ομάδες στα αποδυτήρια, και για άλλη μία φορά στάζει μέλι για τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Αρχικά στάθηκε στον Μηνά, άμεσο συνεργάτη του «Πούρσα» που είναι φίλος και κουμπάρος του Παπαϊωάννου, τον οποίο ο Μάκης θωρεί ικανότατο προπονητή και άνθρωπο και ότι του αξίζει που είναι εκεί. Ο Μηνά ήταν στην Ομόνοια επί εποχής του Βλάνταν Μιλόγεβιτς (νυν κόουτς Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου) και ο Σέρβος τεχνικός μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για τον Κύπριο συνεργάτη τουΠουρσαϊτίδη και του Μάκη Παπαϊωάννου. Μάλιστα, ο Παπαϊωάννου όπως είπε κατακρίθηκε όταν προσλήφθηκε ο Μηνά, επειδή ήταν κουμπάρος του.

«Έκανε πολύ καλή δουλειά με τον Μιλόγεβιτς και ξέρω ότι ακόμη έχουν πολύ καλή επικοινωνία και σχέσεις, ενώ υπάρχει και αλληλοσεβασμός όπως και άριστες είναι οι σχέσεις έχει με τον Σάββα Πουρασαϊτίδη που μαζί οι δυο τους περνάνε πολύ χρόνο για να αναλύουν τη δική μας ομάδα. Βοηθάει πάρα πολύ στην εξέλιξη της ομάδας μας αυτό», είπε.

Και αναφέρθηκε ακολούθως στους υπόλοιπους, Χριστόδουλο Χριστοδούλου (ανάλυση αντιπάλων), Χρίστο Γιούκβιετ (προπονητή τερματοφυλάκων) και Αλέξη Περικλέους (γυμναστή).

«Τον κεφάλαιο “αντίπαλος” ο Πουρσαϊτίδης το μελετά με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου, που πάλι είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας, είναι χρόνια στον σύλλογο και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα από την δεύτερη επειδή είδαμε τον επαγγελματισμό του και την ποιότητα του. Είναι σωστό να αναφερθώ και στην εξαιρετική δουλειά του γυμναστή μας Αλέξη Περικλέους και του προπονητή τερματοφυλάκων Χρίστου Γιούκβιετ, αλλά η “κεφαλή” είναι ο Πουρσαϊτίδης που διαχειρίζεται τους πάντες, μοιράζει τις δουλειές και τις αρμοδιότητες στον καθένα και ο ίδιος από πάνω επιβλέπει κα καθοδηγεί», είπε τονίζοντας πως οι συνεργάτες του προπονητή είναι σημαντικά κεφάλαια αφήνοντας να νοηθεί πως πρόκειται για αφανείς ήρωες και συνέχισε:

«Είναι ικανότατος, έδειξε το έργο του. Η προσωπικότητα του στο Μενεού και στην ομάδα εμπνέει τους παίκτες, κερδίζει τον σεβασμό και το μάξιμουμ απόδοσης από τους παίκτες τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν για έναν προπονητή. Είναι ικανότατος, το απέδειξε με τα αποτελέσματα. Είναι  σύγχρονος προπονητής, προσωπικότητα, πολύ καλός στη διαχείριση αγώνων, σε θέματα τακτικής πολύ διαβασμένος. Έχει όλα τα φόντα για λαμπρή καριέρα. Εύχομαι να μείνει κοντά μας όσο περισσότερο γίνεται, αλλά βάσει δειγμάτων σύντομα θα έχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ