aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο «κλειδί» και «είμαστε όλοι θετικοί» (pics)

Το «κλειδί» και «είμαστε όλοι θετικοί» (pics)

Ο Τζον Κάρβερ και ο Κίλιαν Σέρινταν μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Μπεϊτάρ στο ΓΣΠ. Η διαδικασία άρχισε με ερωτήσεις προς τον Άγγλο τεχνικό και τον Ιρλανδό επιθετικό.

Κάρβερ: «Θα είναι δύσκολο, όμως έχουμε αρκετές πιθανότητες. Πριν μία βδομάδα είχαμε ένα άδικο αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι. Είναι σημαντικό που έχουμε το δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω θα έχουμε καλύτερη απόδοση, θα είναι πιο έτοιμη η ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε, ελπίζω οι επιλογές μου να φέρουν την πρόκριση στα 90 λεπτά και αν δεν το κατάφερουμε στα 120 λεπτά».

Για τα δύο θετικά, οι συνθήκες και ο κόσμος: «Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα τη δείξουμε αύριο, οι συνθήκες είναι σίγουρα καλύτερες, παρουσιάζεται μία αύξηση στη θέληση, ο κόσμος ανταποκρίνεται. Έχω αναφέρει στο Ισραήλ πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και θα πρέπει να ανταποκριθούμε και εμείς, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε με την απόδοση μας να φτάσουμε στην πρόκριση. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι, με τον κόσμο πίσω μας πρέπει να τα καταφέρουμε. Οι ποδοσφαιριστές είμαι βέβαιος θα ανταποκριθούν».

Αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα: «Γνωρίζεται πως τρεις ποδοσφαιριστές είναι σε καλύτερη κατάσταση, σκέφτομαι να προχωρήσω σε κάποιες αλλαγές, όμως ακόμη δεν πήρε τις τελικές μου αποφάσεις. Έχω σίγουρα περισσότερες επιλογές σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ποια ομάδα θα έχουμε απέναντι μας και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο».

Αν θα είναι αποτυχία ο αποκλεισμός: «Δεν σκεφτόμαστε καν το ενδεχόμενο, μόνο την πρόκριση σκεφτόμαστε. Είμαστε όλοι θετικοί και σκεφτόμαστε πως θα πάρουμε την πρόκριση».

Σέρινταν: «Η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια, και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση, ακόμα και σε παράταση. Είναι δύσκολο, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το κλειδί για αύριο είμαστε εμείς, το πώς θα παρουσιαστούμε. Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο παιχνίδι, όμως έχουμε την ευκαιρία να επανορθώσουμε αύριο και ειδικά εμείς οι επιθετικοί πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ