aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο κίνητρο που θα πρόσφερε η Ομόνοια στον Καρέλη των €250.000

Το κίνητρο που θα πρόσφερε η Ομόνοια στον Καρέλη των €250.000

Ο Νίκος Καρέλης επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Γκενκ, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα και η βελγική ομάδα δεν δείχνει «ζεστή» αυτή τη στιγμή για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της μετά το τέλος του δανεισμού του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Εκτός απροόπτου θα προσπαθήσει είτε να τον πουλήσει είτε να του επεκτείνει το συμβόλαιό για να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού ελπίζοντας σε κέρδος σε μεταγενέστερο στάδιο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Βάζουν στην… ακίδα του Αναστασίου τον Καρέλη

Τα σενάρια γύρω από το μέλλον του 27χρονου επιθετικού δίνουν και παίρνουν, με δημοσιεύματα στην Ελλάδα να τον θέλουν να βρίσκεται στις μετεγγραφικές σκέψεις του Τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκου Νταπίζα, αν εξασφαλιστεί η άδεια μετεγγραφών από πλευράς αθηναϊκού «τριφυλλιού», καθώς επίσης και του προπονητή της Ομόνοιας Γιάννη Αναστασίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Επιθετική αφλογιστία χωρίς προηγούμενο

Η ομάδα της Λευκωσίας ασφαλώς και δεν θα έλεγε «όχι» σε μια τέτοια περίπτωση. Εξάλλου, και την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου οι πληροφορίες την ήθελαν να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με τον Καρέλη και τον ΠΑΟΚ, όμως ο παίκτης δεν ζήτησε πρόωρη λήξη του δανεισμού του και το θέμα δεν προχώρησε. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι αλλιώς για τον ταλαντούχο άσο που τον Γενάρη του 2016 πήγε με σχεδόν 3.000.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό στη Γκενκ. Το θέμα είναι τι θα θελήσει να κάνει και ο παίκτης. Θα προτιμήσει να παραμείνει στην Ελλάδα, θα δοκιμάσει τη τύχη του στη Γκενκ ή σε άλλο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η ατυχία και η αδικία του Μότα

Πάντως, οι πληροφορίες από την Ελλάδα αναφέρουν ότι το κασέ του Κρητικού επιθετικού κυμαίνεται από 250.000-300.000 ευρώ το χρόνο, ένα ποσό μεγάλο, αλλά όχι απαγορευτικό για την Ομόνοια, η οποία θα του προσφέρει, όπως έκανε στον Κολοβό και τον Μαυρία, το κίνητρο να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν έως το τέλος του 2016 και να κάνει restart στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: «ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έβαλαν στο στόχαστρο τους τον ίδιο παίκτη»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ