aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Το "και όχι μόνο" είναι το κυπέλλο»

«Το “και όχι μόνο” είναι το κυπέλλο»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Ομόνοια έχει ήδη υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους ό,τι κι αν γίνει στον τελικό της 18ης Μαΐου.

Αυτό ανέφερε με χθεσινές του δηλώσεις στο «Goal» ο πρόεδρος των πρασίνων Δώρος Σεραφείμ, ο οποίος ξεκαθάρισε ωστόσο πως η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» υπενθύμισε γι’ ακόμη μια φορά ότι ο στόχος που είχε τεθεί από τη διοίκηση στην αρχή της σεζόν είναι η οικονομική εξυγίανση του σωματείου, ενώ ο αγωνιστικός στόχος ήταν η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και ποτέ δεν ειπώθηκε οτιδήποτε για κατάκτηση του κυπέλλου.

«Το ότι ανοίξαμε και θέμα κυπέλλου είναι κάτι που ήρθε στην πορεία. Όταν είχαμε οριοθετήσει τους αγωνιστικούς μας στόχους, είχαμε πει “έξοδος στην Ευρώπη και όχι μόνο”. Το “και όχι μόνο” είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Από τη στιγμή που περάσαμε στον τελικό, θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο», τόνισε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στα οικονομικά του συλλόγου παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος:

«Περάσαμε όλους τους οικονομικούς ελέγχους της ΟΥΕΦΑ, και τους μηνιαίους οικονομικούς ελέγχους της ΚΟΠ, είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και γενικά θεωρώ πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά στην οικονομική ανάκαμψη του σωματείου».

Με αφορμή τη συζήτηση γύρω από τα οικονομικά του σωματείου, ρωτήσαμε τον Δώρο Σεραφείμ και για το θέμα που προέκυψε τον περασμένο μήνα με τον Φρανσίσκο Αγκίρε, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι προσέφυγε στο CAS και ζητά ποσό αποζημίωσης για τη διακοπή του συμβολαίου του.

«Ακόμη εξετάζουν την υπόθεση οι δικηγόροι μας και για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Σίγουρα μας ξένισε και μας ξάφνιασε η προσφυγή αυτή, αφού θεωρούσαμε ότι τακτοποιήσαμε και τον τελευταίο παίκτη, είτε με εξόφληση είτε με διακανονισμό».

Κλείνοντας, μετά από σχετική ερώτηση, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μίλησε και για τα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού της Ομόνοιας ενόψει της νέας σεζόν. «Τα χειρίζεται αποκλειστικά ο τεχνικός διευθυντής, με τον οποίο είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία. Ο Νίκος Νταμπίζας θα αποφασίσει ποιοι παίκτες θα μείνουν, ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα αποκτηθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ