aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο ιστορικό πρώτο Δ.Σ. της Εταιρείας Ομόνοιας

Το ιστορικό πρώτο Δ.Σ. της Εταιρείας Ομόνοιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοια Ποδόσφαιρο συνήλθε σήμερα στην πρώτη του συνεδρία και ακολούθως καταρτίστηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της εταιρείας στο ποδοσφαιρικό τμήμα Ομόνοιας στο οποίο πρόεδρος όπως αναμενόταν είναι ο επενδυτής Σταύρος Παπασταύρουκαι αναπληρωτής ο Δημήτρης Γρηγόρη.

Αναλυτικά: Σταύρος Παπασταύρου (πρόεδρος), Δημήτρης Γρηγόρη (αναπληρωτής πρόεδρος), Μάριος Αργυρίδης (μέλος), Γεωργιάδης Νικόλας (μέλος), Καμπανελάς Μάριος (μέλος), Λώρης Κυριάκου (μέλος), Δημήτρης Νικολάου (μέλος), Μιχάλης Παπαπέτρου (μέλος), Νίκος Χαραλαμπίδης (μέλος).

«Το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει θερμό χαιρετισμό στον μεγάλο κόσμο της Ομόνοιας, τον καλεί σε συσπείρωση και συμπαράσταση της ομάδας και διαβεβαιώνει ότι θα αναλώσει όλες του τις δυνάμεις και θα αγωνιστεί σκληρά, για να επιτευχθεί ο στόχος όλων, που είναι η επάνοδος της Ομόνοιας στην κορυφή, την θέση που προστάζει η ιστορία της», τονίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ