aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑTο ιδανικό CV του νέου προπονητή της Ομόνοιας

Tο ιδανικό CV του νέου προπονητή της Ομόνοιας

Ότι φημολογείτο από το πρωί της Τρίτης, για παράταση μερικών ημερών στην απόφαση πρόσληψης νέου προπονητή, πήρε επίσημη μορφή την Τετάρτη διά στόματος του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας.

Ο Άνχελ Γκόμεθ επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με την Πάφος FC, ίσως και στο ντέρμπι αιωνίων της ερχόμενης Τετάρτης (31/10) με τον ΑΠΟΕΛ. O Iσπανός ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή, τόνισε ότι ο ίδιος θέλει να περάσει χρόνο με τους ποδοσφαιριστές και παραδέχθηκε ότι προτείνονται δεκάδες προπονητές.

Διαβάστε επίσης: Σταματά το ποδόσφαιρο ο Φραγκέσκου, διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδία

Το όνομα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ παραμένει στο προσκήνιο, όμως, εξετάζονται κι άλλοι τεχνικοί. Τόσο έμπειροι με καλό βιογραφικό, αλλά και νεότεροι με προοπτικές. Το ιδανικό για τους «τριφυλλοφόρους» θα ήταν να βρουν έναν προπονητή που στο CV του να γράφει ότι γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα και να μιλά τη γλώσσα (ισπανικά) των πλείστων παικτών, όμως αυτά τα προσόντα είναι αλήθεια ότι περιορίζουν τις επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το σχόλιο του Γκόμεθ για τον νέο προπονητή

Ο Άνχελ Γκόμεθ και το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας δεν θα βιαστούν για την απόφασή τους, αφού θέλουν αυτή τη φορά να πάρουν την ορθή απόφαση, ώστε ο εκλεκτός για τον πάγκο να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα εκεί όπου όλοι επιθυμούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ