aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο ηχηρό μήνυμα Παπασταύρου για επιστροφή στους τίτλους

Το ηχηρό μήνυμα Παπασταύρου για επιστροφή στους τίτλους

Την αποφασιστικότητα της διοίκησης Σταύρου Παπασταύρου να επαναφέρει την Ομόνοια στον δρόμο των επιτυχιών τονίζει στην ανακοίνωσή της η ηγεσία των πρασίνων. Σημειώνεται πως έχουν προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες (σ.σ. πρόσληψη Σωφρόνη Αυγουστή) για να προσπαθήσει να διεκδικήσει τους εφικτούς φετινούς στόχος, ενώ η πρόσληψη του Τεχνικού Διευθυντή θα είναι η αρχή για να θέσουν σε νέα βάση το ποδοσφαιρικό τμήμα με στόχο νέες επιτυχίες, διακρίσεις και τίτλους.

«Απ’ εκεί και πέρα, το ηχηρό μήνυμα που στέλνουμε είναι ξεκάθαρο: Επιβάλλεται να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επαναφέρουμε την Ομόνοια εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Αυτή είναι η μοναδική μας έγνοια. Η Διοίκηση είναι αποφασισμένη. Ήδη έχουμε προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες για να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τους εφικτούς φετινούς μας στόχους, ενώ η πρόσληψη του Τεχνικού Διευθυντή θα είναι η αρχή για να θέσουμε σε νέα βάση το ποδοσφαιρικό μας τμήμα με στόχο νέες επιτυχίες, διακρίσεις και τίτλους. Και με τον κόσμο συνοδοιπόρο θα δώσουμε το άπαν των δυνάμεών μας για να τα καταφέρουμε», καταλήγει η ανακοίνωση της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ