aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο ΓΣΠ… υποδέχεται τη νέα Ομόνοια!

Το ΓΣΠ… υποδέχεται τη νέα Ομόνοια!

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και η εμφάνιση που για την εποχή ήταν καλή, παρόλο που ο Τζον Κάρβερ ανέφερε ότι έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα και όχι από την παρουσία της ομάδας του, σε συνδυασμό με το πρώτο εντός έδρας επίσημο ματς της σεζόν, θα οδηγήσουν αρκετό κόσμο της Ομόνοιας στο γήπεδο την Πέμπτη.

Η «δίψα» του κόσμου είναι μεγάλη και θέλει να βρεθεί στο ΓΣΠ για να υποδεχθεί τη νέα Ομόνοια! Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση, η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό με την Μπάναντς πάει πολύ καλά. Είναι νωρίς να γίνει εκτίμηση για τον αριθμό του κόσμου που θα βρεθεί την Πέμπτη στο ΓΣΠ, όμως εκφράζεται η πίστη πως θα είναι πολύς.

Οι φίλοι της Ομόνοιας θέλουν να δουν την ομάδα τους να φθάνει σε δεύτερη επιτυχία επί της Μπάναντς και να δώσουν το σύνθημα στους νεοφερμένους κυρίως, ότι θα αποτελέσουν το ισχυρό «όπλο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ως γνωστόν, η βόρεια εξέδρα θα παραμείνει κλειστή λόγω της τιμωρίας που δέχθηκε η Ομόνοια πέρσι από την ΟΥΕΦΑ. Γι’ αυτό και οι οργανωμένοι οπαδοί θα πάρουν θέση στη νότια κερκίδα.

Επίσης, το σωματείο ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Μπάναντς, ότι η αποστολή της αρμένικης ομάδας, δεν συνοδεύεται από Αρμένιους φιλάθλους. Ως εκ τούτου και οι τρεις διαθέσιμες κερκίδες του σταδίου ΓΣΠ (δυτική, ανατολική, νότια), θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες του κόσμου της Ομόνοιας.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα γνωστά σημεία και η τιμή είναι στα 20 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 2 ευρώ το παιδικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ