aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο γήπεδο που πάει στον Ντέρμπισαϊρ!

Το γήπεδο που πάει στον Ντέρμπισαϊρ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν θα βρεθεί το απόγευμα (17/2) η Ομόνοια, για να αναμετρηθεί με την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα σημαντικό έως κρίσιμο ματς, όσον αφορά στην προσπάθεια των πρασίνων για παρουσία τους στην πρώτη εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης. Είναι ύψιστης σημασίας και μόνο με νίκη θα ελπίζει.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, η παρουσία του Ματ Ντέρμπισαϊρ φαντάζει επιβεβλημένη. Πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Δόξα αφού πέρασε ως αλλαγή και παρουσιάζεται πανέτοιμος να πάρει φανέλα βασικού στο σημερινό ντέρμπι. Βεβαίως, ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Άγγλος επιθετικός μπορεί να μη διανύει καλή σεζόν, όμως ξέρει πολύ καλά τον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» αφού είναι ένα γήπεδο που του πάει και μάλιστα πολύ. Στα τέσσερα ματς που έδωσε η Ομόνοια τις προηγούμενες δυο σεζόν, ο Ντέρμπισαϊρ είδε δίχτυα στα τρία, πετυχαίνοντας συνολικά τέσσερα γκολ. Μια πολύ καλή επίδοση για τον έμπειρο επιθετικό, που θα θελήσει να κάνει το ίδιο και αύριο, με την προσδοκία να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία.

Τα περσινά γκολ του σχεδόν 33άχρονου (14.4.1986) άσου του «τριφυλλιού», έκριναν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι που ήταν στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Η Ομόνοια ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 85ο λεπτό, όταν ο Ματ ισοφάρισε και ακολούθως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων «χτύπησε» και πάλι, κάνοντας την ολική ανατροπή και η ομάδα του έφυγε με το «διπλό». Στα άλλα δυο ματς που σκόραρε, η Ομόνοια έφυγε ηττημένη από την έδρα της Ανόρθωσης. Πέρσι, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής έχασε με 1-2 και πρόπερσι με 3-4.

Η ρέντα του Ντέρμπισαϊρ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πέρα του ότι αποτελεί τον βασικό επιθετικό της ομάδας, αποτελεί επιπλέον και ισχυρό λόγο για να βρεθεί στην ενδεκάδα σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ