aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο ερωτηματικό και η επιστροφή

Το ερωτηματικό και η επιστροφή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον αυριανό αγώνα με τον Ερμή ολοκληρώθηκε σήμερα με απογευματινή προπόνηση. Ένα είναι το ερωτηματικό και αφορά στον αντικαταστάτη του Μαργκάσα στη μεσαία γραμμή. Η απάντηση, εκτός απροόπτου, είναι Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο Ολλανδός φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να πάρει φανέλα βασικού, όπως και στο πρώτο ματς του Πέτεφ στον πάγκο της Ομόνοιας, με τον Εθνικό στο Δασάκι. Άλλωστε, είναι και η μοναδική επιλογή ανασταλτικού μέσου.

Θα μπορούσε ο Πέτεφ να μετακινήσει τον Κατελάρη στο κέντρο και να δώσει φανέλα βασικού στον Βύντρα, όμως ο Ελλαδίτης λόγω αποχής θα μείνει και πάλι στον πάγκο. Απ’ εκεί και πέρα, θα επανέλθει ο Χριστοφή που απουσίασε λόγω καρτών, καλύπτοντας και πάλι το δεξί άκρο της επίθεσης. Οι υπόλοιποι εννέα θα είναι αυτοί που άρχισαν τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, δηλαδή οι Μιχαΐλοφ, Αραούζο, Γ. Σοάρες, Κατελάρης, Καντέ, Α. Σοάρες, Αντόνια, Λόπες και Ντάρμπισαϊρ.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Νικολάι Μιχαΐλοφ, Αλέξανδρο Αντωνίου, Μαμαντού Καντέ, Ζαΐλσον Αραούχο, Ανδρέα Παναγιώτου, Γουίλιαμ Σοάρες, Φάνο Κατελάρη, Ανδρέα Φραγκέσκου, Λουκά Βύντρα, Άλεξ Σοάρες, Χέντβιγκες Μαντούρο, Τζαρσίνιο Αντόνια, Στεφάν Αζίζ, Δημήτρης Χριστοφή, Τζόναθαν Μπεντέκε, Ανδρέα Κατσαντώνη, Ράφαελ Λόπες, Ματ Ντάρμπισαϊρ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κανού, Εκίθα, Χριστοδούλου, Μπρέεφελντ, Μαργκάσα, Δημητρίου και Παναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ