aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο ερώτημα είναι ποτέ θα γυρίσει ο τροχός…

Το ερώτημα είναι ποτέ θα γυρίσει ο τροχός…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Θα γυρίσει ο τροχός, δεν γίνεται…», είπε με έμφαση ο Πάμπος Χριστοδούλου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Κύπριος τεχνικός δεν πίστευε στα μάτια του, βλέποντας τον αντίπαλο να ισοφαρίζει στο τέλος χωρίς καν να απειλήσει σε 95 λεπτά. Το ερώτημα που απασχολεί τους φίλους της ομάδας είναι, πότε θα γυρίσει ο τροχός, γιατί ήδη χάθηκε πολύτιμος έδαφος. Η Ομόνοια μετρά επτά χαμένους βαθμούς σε πέντε αγώνες, μάλιστα όλοι απέναντι στις νεοφώτιστες ομάδες. Το πρόγραμμα προσφερόταν σ’ αυτό το διάστημα για να έχει το απόλυτο των βαθμών και όμως συγκέντρωσε μόλις οκτώ βαθμούς.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι το γεγονός, ότι η Ομόνοια παραμένει αδιόρθωτη και συνεχίζει να πληρώνει τα αμυντικά λάθη, είτε αυτά είναι ατομικά είτε ομαδικά. Παρόλο που έγινε λόγος το προηγούμενο διάστημα για βελτίωση και δουλειά στον τομέα της συγκέντρωσης, εντούτοις παρατηρήθηκε το ίδιο σκηνικό και με τον Ολυμπιακό, σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ.

Σύμφωνα με τι προηγήθηκε, εάν η Ομόνοια δεν καταφέρει άμεσα να βρεθεί στον δρόμο των επιτυχιών, θα έχει τεράστιο πρόβλημα αφού για άλλη μια σεζόν θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Μάλιστα, σε μια σεζόν που αυξήθηκε ο προϋπολογισμός (κατά 20% σύμφωνα με τον Αντώνη Τζιωνή), είχε τον χρόνο να «χτιστεί», στο ρόστερ της κατά γενική ομολογία έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έχει συσπειρωμένο τον κόσμο της.

Τα παιδικά λάθη δεν έχουν χώρο σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και να κυνηγήσει τη διάκριση μέχρι τέλους. Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της να ανατρέψουν την κατάσταση, να γυρίσουν τον τροχό. Αυτό όμως θα πρέπει να γίνει άμεσα, πριν να είναι αργά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ