aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο επόμενο ραντεβού της Θύρα 9

Το επόμενο ραντεβού της Θύρα 9

Η Θύρα 9 ενημέρωσε για την εκδρομή στις Πλάτρες, για ένα πάρτι στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται η Ομόνοια αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά: «Επόμενο ραντεβού όπως ενημερώσαμε τις προηγούμενες μέρες έχει καθοριστεί για την Κυριακή στις Πλάτρες! Κάνουμε κάλεσμα στα μέλη μας αλλά και γενικά σε όλο το Πράσινο Λαό όπως κατακλύσει το χωριό από νωρίς σε μια εξόρμηση που όμοια της δεν ξανά γίνε!

Στις 15:00 μαζευόμαστε στην πλατεία του χωριού και αναχωρούμε δυναμικά και μαζικά για το γήπεδο όπου θα γίνει η προπόνηση. Στον περιβάλλοντα χώρο του προπονητικού κέντρου θα στεγαστούν διάφορα περίπτερα οπού θα υπάρχουν εγγραφές μελών για την νέα χρονιά όπως και εισιτήρια φεστιβαλ.

Εφοδιαστείτε με τις παγωνιέρες και τα τερκαστά σας λοιπόν και πάμε να στήσουμε άλλο ένα δυνατό (ολοήμερο) πράσινο πάρτι. Γιατί για εμάς η Ομόνοια ίναι τρόπος ζωής! Με τον λαό οδηγητή, ξανά στην κορυφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ