aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤο έφερε... τούμπα η Ομόνοια κόντρα στη Δόξα (pics & vid)

Το έφερε… τούμπα η Ομόνοια κόντρα στη Δόξα (pics & vid)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Αγχώθηκε, σοβαρεύτηκε και πήρε το τρίποντο η Ομόνοια απέναντι στη Δόξα με 2-1, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κατωκοπιάς όπως… συνηθίζει να κάνει κόντρα στους μεγάλους, άνοιξε το σκορ με τον Λουίς Κάρλος στο 43’ ωστόσο οι πράσινοι της πρωτεύουσας ανέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα με γκολ των Ραμίρες και Σοάρες.

Μια φάση και… κάτι καταγράφηκε στο πρώτο μέρος με τον ρυθμό να ήταν εξαιρετικά άσχημος. Οι γηπεδούχοι στην μια και μοναδική φάση που σημείωσαν άνοιξαν το σκορ, και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ξανά τη δυσκολία τους στη δημιουργία φάσεων. Όσες προϋποθέσεις δημιουργήθηκαν από τα πόδια των Ζαρκίνιο, Γκόμεθ και Ραμίρες, βρήκαν μπροστά τους τον Γκρεμσλ, ο οποίος εξουδετέρωνε όλες τους κινδύνους.

Στο 15’ η Ομόνοια σημείωσε καλή φάση όταν ο Γκόμεθ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κατελάρης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους για τη κεφαλιά η οποία κατέληξε ψηλά έξω. Η ομάδα της Κατωκοπιάς βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα στο 43’ όταν ο Ζατλ έδωσε την κάθετη πάσα στον Λουίς Κάρλος ο οποίος από πλάγια θέση και με δυνατό πλασέ νίκησε τον Μεχίας και έκανε το 1-0 σε πολύ καθοριστικό χρονικό σημείο.

Πολύ καλύτερο ο ρυθμός του δευτέρου ημιχρόνου με την Ομόνοια να φέρνει τούμπα το παιχνίδι σε διάστημα 12 λεπτών. Με το «καλημέρα» και στο 50’ ο Σοάρες με εξαιρετική κάθεση έδωσε στον Ραμίρες και ο Κοσταρικανός αφού πέρασε και τον Γκρέμσλ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα με δυνατό πλασέ για το 1-1. Στην αμέσως επόμενη φάση που σημειώθηκε, οι πράσινοι της πρωτεύουσας με εξαιρετικό συνδυασμό πέτυχαν το 1-2.

O Ραμίρες με τακουνάκι έδωσε στον Σοάρες και ο Πορτογάλος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον κίπερ της Δόξας. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός πως ισοζύγισαν το παιχνίδι, δεν κατάφεραν να πάρουν το βαθμολογικό όφελος, ενώ από την άλλη η ομάδα του Αναστασίου διαχειρίστηκε το υπέρ της αποτέλεσμα και έφυγε από το Μακάρειο με το τρίποντο.

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Τίνκου, Μίτρεα, Ευσταθίου (53′ Νέλσον), Μπόλιεβιτς, Ασαμόα (81′ Άδωνη), Χατζηβασίλης (66′ Παπαφώτης), Λουίς Κάρλος, Ζατλ, Σαντίκ.

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Μεχίας, Λόπεθ, Πρετσέ, Βύντρα, Λόρα (68′ Κούσουλος), Κατελάρης, Σοάρες, Γκόμεθ, Μανρίκε (87′ Ζαΐλσον), Ζαρκίνιο (68′ Ενρίκες), Ραμίρες.

Σκόρερ: 43′ Λουίς Κάρλος / 50′ Ραμίρες, 62′ Σοάρες

Κίτρινες: Περέιρα, Ασαμόα (3η)

Αποβολές:

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος

4ος: Νεοκλέους Νικόλας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ