aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο εμπόδιο, η άγνοια και ο χρόνος πιέζει…

Το εμπόδιο, η άγνοια και ο χρόνος πιέζει…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άλλη μια μέρα πέρασε χωρίς να φέρει ανακοίνωση για τον εκλεκτό του Νταμπίζα για τον «πράσινο πάγκο». Ο χρόνος πιέζει αφού λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας (Δευτέρα, 6 Ιουνίου) οι πράσινοι δεν έχουν προπονητή.

Η θέση του συλλόγου, σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε από τον τεχνικό διευθυντή, είναι πως μέχρι το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει νέος τεχνικός, δείχνοντας να μην ανησυχεί.

Το γεγονός αυτό, η καθυστέρηση δηλαδή της σύναψης συνεργασίας με προπονητή παίρνει πίσω χρονικά και τις μετεγγραφικές κινήσεις αφού όπως έκανε σαφές ο Νταμπίζας οι μετεγγραφές θα γίνουν με τη σύμφωνο γνώμη του τεχνικού της ομάδας.

Το όνομα που «έπαιξε» πιο έντονα από κάθε άλλο το προηγούμενο διάστημα, αυτό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, φαίνεται να απομακρύνεται αν δεν έχει κλείσει αρνητικά. Η Βέροια, με την οποία ο Ελλαδίτης τεχνικός διατηρεί συμβόλαιο, πήρε την αδειοδότηση για συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η θετική εξέλιξη για τη Βέροια κάνει εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια του «Ελέ» να απαλλαγεί από το συμβόλαιο που διατηρεί με τον σύλλογο. Την ίδια ώρα, ο Στάικος Βεργέτης που είναι ελεύθερος, δήλωσε άγνοια περί ενδιαφέροντος της Ομόνοιας. Μάλιστα, φέρεται να ανέφερε πως θα ήταν χαρά του να συνεργαστεί με μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια, όμως κανείς δεν τον προσέγγισε.

Η μόνη περίπτωση που μένει και απασχόλησε τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ των πρασίνων είναι ο Γιώργος Χ. Γεωργιάδης. Αν τελικά δεν είναι ούτε ο πρώην τεχνικός της Βέροιας, τότε ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας θα εκπλήξει με την κίνησή του με όνομα προπονητή που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται ως καθοριστικά για τον εκλεκτό και ακολούθως θα προκύψουν και οι πρώτες μετεγγραφές ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ