aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑTo δώρο του Σταύρου Λοΐζου Πάου στην Ομόνοια

To δώρο του Σταύρου Λοΐζου Πάου στην Ομόνοια

Το λογότυπο της Ομόνοιας κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο ατσάλι δημιούργησε ο καλιτέχνης Σταύρος Λοΐζου Πάου, οπαδός των πρασίνων. Η ομάδα του τριφυλλιού δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό δεχτήκαμε το υπέροχο δώρο – έκπληξη που έχει προσφέρει στην Ομόνοια ο καλλιτέχνης Σταύρος Λοΐζου Πάου, το λογότυπο της ομάδας κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανακυκλώσιμο ατσάλι!

Το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μέσα από το φωτογραφικό υλικό είναι εντυπωσιακό και μοναδικό.

Ο Σταύρος δημιούργησε αυτό το εξαιρετικό έργο τέχνης και ακολούθως μας ενημέρωσε για την απόφασή του να το δωρίσει στην Ομόνοια: “Η Ομόνοια είναι η ζωή μου. Ως καλλιτέχνης ήθελα να δημιουργήσω ένα έργο τέχνης για την Ομόνοια. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια λόγω της πορείας της ομάδας δεν είχα την έμπνευση για να το δημιουργήσω. Όμως ο κ. Σταύρος Παπασταύρου μου έδωσε την έμπνευση που χρειαζόμουν, διότι κατάφερε να φέρει πίσω στον κόσμο μας το χαμόγελο και την υπερηφάνεια”, ανέφερε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα ο Σταύρος Λοΐζου Πάου.

Το έργο τέχνης θα κοσμεί το νέο κατάστημα της Green Boutique που βρίσκεται στη Νήσου, στη Λεωφόρο Λεμεσού 241, Νήσου, 2571, Λευκωσία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ

Τίτλος: «A TEAM MADE OF STEEL»
Διαστάσεις: 130cm X 109cm
Υλικά: Ανακυκλώσιμο ατσάλι περασμένο με ακρυλικό βερνίκι πάνω σε μπογιατισμένο ξύλο μέσα σε ατσάλινη κορνίζα.
Facebook Page: Recycle & Steel Art by Stavros Loizou PAOU

Ομάδα φτιαγμένη από ατσάλι

“Οι νίκες σου είναι οι νίκες του τίμιου ιδρώτα μας και οι ήττες σου ο λόγος να επιμένουμε στο γήπεδο, όπως και στη ζωή μας”.

Ποίημα της Μαρίνας Αρμεύτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ