aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUETο «δώρο» του Μαρινάκη στον Τάκη Λεμονή

Tο «δώρο» του Μαρινάκη στον Τάκη Λεμονή

Είναι προφανές ότι ο Τάκης Λεμονής επιλέχτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως ο άνθρωπος της …ειδικής αποστολής, για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το νταμπλ.

Κι αν το έργο του Έλληνα προπονητή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σχετικά εύκολο, μιας και οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του, λίγες μόνο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, δεν ισχύει το ίδιο για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Αυτό γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν πρώτα την ανεβασμένη ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ σε διπλά παιχνίδια και έπειτα τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, δύο αντιπάλους από τους οποίους ηττήθηκαν σχετικά εύκολα στα πρόσφατα ματς του πρωταθλήματος.

Επειδή, λοιπόν, ο Τάκης Λεμονής θα πρέπει να αλλάξει πολλά στην ομάδα για να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου και συνεπώς του νταμπλ, το αφεντικό του συλλόγου έχει τάξει ένα πολύ καλό πριμ στον Έλληνα τεχνικό σε περίπτωση που τα καταφέρει.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο 57χρονος κόουτς θα πάρει μόνο ως μπόνους όσα χρήματα συμφώνησε να λάβει για την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν!

Στην ουσία, δηλαδή, ο Τάκης Λεμονής θα διπλασιάσει τις συμφωνημένες αποδοχές του (δεν έχει διαρρεύσει το ακριβές ποσό) σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου, κάτι που, φυσικά, δείχνει πόσο θέλουν στον Πειραιά να πάρουν το νταμπλ και να κλείσει επιτυχημένα μία πολύ δύσκολη και …περίεργη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ